Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας





Καλείστε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Επί της εισηγήσεως της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηγουμενίτσας για τοποθέτηση πινακίδων ρύθμισης κυκλοφορίας επί της οδού 49 Μαρτύρων, των καθέτων αυτής και των οδών περιοχής του ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας.

2. Επί αιτήματος ΔΟΥ Ηγουμενίτσας για τη δημιουργία μίας θέσης στάθμευσης ΑμΕΑ επί της οδού Σελλών.

3. Επί αιτήματος Ευανθίας Απ. Σεγγούνη για τη δημιουργία θέσης στάθμευσης εξυπηρέτησης ΑμΕΑ έμπροσθεν του Φυσικοθεραπευτηρίου της επί της οδού Κύπρου 73 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας.

4. Επί αιτήματος Παντελή Δ. Καραπιπέρη για τη χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου και την κατασκευή ράμπας οχημάτων στον ιδιόκτητο χώρο της πολυκατοικίας επί της οδού Χρ. Περραιβού 5 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας.

5. Επί αιτήματος του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας σχετικά με τη σήμανση χώρου στάσης του λεωφορείου στο δρόμο απέναντι από την είσοδο του σχολείου και έγκριση για κλείσιμο του χώρου μπροστά από την είσοδο του σχολείου για να αποτραπεί η διέλευση οχημάτων και να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχήματος για τους μαθητές.


 
Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας  Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.