ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Ο ΤΖΑΜΠΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΣΤΑΡΑ




9.660 ευρώ!!!!
Μάλιστα!!!! 9.660 ευρώ


Τόσα οφείλει να επιστρέψει στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗ ο δημοσιογράφος και τζάμπα συγγραφέας, αν πραγματικά θέλει να νιώθει ότι είναι και ηθικά δικαιωμένος.
Διότι αφού πήρε από το Κέντρο Πρόληψης Αριάδνη 10.000 ευρώ συνολικά και το βιβλίο του από τις πωλήσεις απέφερε ως έσοδα το συνολικό ποσό των 340 ευρώ, τόσα οφείλει να επιστρέψει στα παιδιά του Κέντρου Πρόληψης, από τα οποία τα αφαίρεσε για να ικανοποιήσει ένα προσωπικό του βίτσιο!! 

Το αν η δικαιοσύνη, όσον αφορά το ποινικό μέρος, έκρινε με βάση τον νόμο και αποφάνθηκε ότι τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, δεν έχει καμία σχέση με την ηθική δικαίωση που αναζητά. Για αυτό άλλωστε και σκοπίμως παραλείπει να αναφέρει το ποσό που συγκεντρώθηκε από της πωλήσεις του βιβλίου αυτού αλλά και από τα άλλα τζάμπα βιβλία που εξέδωσε με ξένα χρήματα. 

Τώρα για τα υπόλοιπα που αναφέρει δεν θα τα σχολιάσω και πολύ. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τον τρόπο που έφτασαν τα χρήματα αυτά από την Νομαρχία στο Κέντρο Πρόληψης και από εκεί δαπανήθηκαν για την έκδοση ενός βιβλίου το οποίο εξ αρχής δεν είχε καμία τύχη να καλύψει τα έξοδα έκδοσής του. Όλοι γνωρίζουμε ότι εκείνη την εποχή όποιος μπορούσε και είχε τις άκρες μπορούσε να εξασφαλίσει ένα τέτοιο ποσό για «προσωπική» χρήση! 

Διότι δεν νομίζω να ξύπνησαν ένα πρωί οι άνθρωποι ξαφνικά εκεί στο Κέντρο Πρόληψης και να είδαν ότι τους περίσσευαν 10.000 ευρώ και είπαν ας τα δώσουμε σε έναν «καταξιωμένο» συγγραφέα να μας αποφέρει έσοδα πολλαπλάσια! 

Δεν τα διαχειρίστηκε λέει? Ε και? Αφού δεν τα απέδωσε είναι ακριβώς σαν να τα πέταξε το βρόντο! 

Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί ο κάθε αιθεροβάμων που ξαφνικά θεωρεί ότι έγινε συγγραφέας να παίρνει χρήματα από τα άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη , και στην συγκεκριμένη περίπτωση από ένα Κέντρο Πρόληψης για Ανηλίκους, ένα κέντρο εξαρτήσεων και προαγωγής της υγείας, για να ικανοποιήσει την όποια δική του ψυχολογική ανάγκη γράφοντας ότι του κατεβάσει η κούτρα του? Γιατί την απαιτούμενη μόρφωση δεν την έχει και άρα δεν είναι και σε θέση να συγγράψει. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την «αργκό» γλώσσα που χρησιμοποιεί στα κείμενα που εκδίδει με την φυλλάδα του. 

Ας δώσει λοιπόν τα χρήματα που οφείλει να επιστρέψει, (9.660 ευρώ!!!!), ας κοινοποιήσει και μια φωτοτυπία της επιταγής του ποσού και τότε θα αναφωνήσουμε όλοι μαζί! Εύγε! Μπράβο! Άσχετα αν αντί για «τα εύσημα για την ανιδιοτελή αυτή προσφορά» όπως αναφέρει, επιστρέψει μόνο το αρχικό ποσό!.

Τότε θα μπορεί να νοιώθει και ηθικά δικαιωμένος!

Υ.Γ και μιας και ήταν το τέταρτο βιβλίο του, όπως αναφέρει, και μιας και τα υπόλοιπα τα εξέδωσε «τζάμπα» ας κάνει τον κόπο να μας ενημερώσει για το πόσα χρήματα πήρε για το καθένα από αυτά, από ποιους τα πήρε και κυρίως πόσα έσοδα απέδωσαν!!!
Κάτι μου λέει ότι δεν πρόκειται να το κάνει!!!!


 
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Ο ΤΖΑΜΠΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΣΤΑΡΑ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Ο ΤΖΑΜΠΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΣΤΑΡΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.