Νοσοκομείο Φιλιατών: Κάποιος αρμόδιος να παρέμβει άμεσα…




Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες που μας μετέφεραν γιατροί που εργάζονται στο νοσοκομείο Φιλιατών, τους τελευταίους μήνες επικρατεί μεγάλη αναταραχή στο ιατρικό προσωπικό, γιατί όπως λένε: «ο Διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας που διοικεί ουσιαστικά το Νοσοκομείο, εφαρμόζει ενίοτε καθεστωτικές πρακτικές –λογικές». 

Δυστυχώς δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοί του που τον εγκαλούν για καθεστωτική συμπεριφορά. 

Αλλά… εξ αιτίας αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, πολλοί γιατροί έχουν φτάσει στα όριά τους και σκέφτονται σοβαρά να εγκαταλείψουν το νοσοκομείο μας, προκειμένου να απαλλαγούν από αυτή τη δυσάρεστη συμπεριφορά που τους απαξιώνει ως επιστήμονες, τους αδικεί κατάφορα και τους δημιουργεί προβλήματα στο λειτούργημά τους. 

Και, όπως λένε, το πρόβλημα, διογκώνεται μέρα με τη μέρα. 

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως αν αρχίσει να «φυλλορροεί» το ιατρικό δυναμικό και χάσουμε τους καλύτερους γιατρούς, το νοσοκομείο θα αποδυναμωθεί και το επίπεδο των παρεχομένων ιατρικών υπηρεσιών θα υποβαθμιστεί δραματικά . 

Για αυτό πρέπει κάποιος αρμόδιος επειγόντως να παρέμβει, γιατί θα διαλυθεί το μοναδικό νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσπρωτίας, το οποίο δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με χίλιους μύριους κόπους σε εποχές δύσκολες για τον τόπο μας και συμπληρώνει φέτος 70 ολόκληρα χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας. 

Υ.Γ. Ο Διοικητής, που τοποθετήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση και παραμένει, λένε πως ουσιαστικά δεν ¨λειτουργεί¨, παρά μόνο για να διατηρήσει τη θέση του… 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. 
Πέτρος Μίντζας


Νοσοκομείο Φιλιατών: Κάποιος αρμόδιος να παρέμβει άμεσα… Νοσοκομείο Φιλιατών: Κάποιος αρμόδιος να παρέμβει άμεσα… Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.