Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΤΙΤΑΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΑΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - Το λόγο έχουν πλέον τα Ποινικά και Αστικά Δικαστήρια



Η εφημερίδα «ΤΙΤΑΝΗ» είναι η εφημερίδα που απευθύνεται στους Θεσπρωτούς, που διαμένουν στη Θεσπρωτία αλλά και στους Θεσπρωτούς της Θεσπρωτικής Αποδημίας. 

Κατά τη μακρόχρονη εκδοτική της πορεία στάθηκε ασυμβίβαστος μαχητής στην προάσπιση των δικαίων τόσο της Θεσπρωτίας όσο και των Θεσπρωτών. 

Υπήρξε, Υπάρχει και θα συνεχίσει να Υπάρχει για τη Θεσπρωτία και τους Θεσπρωτούς. 

Με μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια πάλεψε για τον Τόπο μας και τους Συμπατριώτες μας, κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες και άντεξε χάρη στη θερμή συμπαράσταση και αρωγή των Συμπατριωτών μας, που αναγνωρίζουν την προσφορά μας στον Τόπο μας. 

Όταν κάποτε – κάποιοι «ισχυροί της ημέρας» αποφάσισαν να μας πλήξουν οικονομικά, εμείς απευθυνθήκαμε στο Αναγνωστικό μας Κοινό και κατορθώσαμε να αναπληρώσουμε τη ζημιά και να επιβιώσουμε

Στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, που μαστίζει την Πατρίδα μας και ιδιαίτερα τους ανθρώπους του φτωχού τόπου μας, οι άνθρωποι, που μας διαβάζουν και μας αγαπούν, τώρα πια, δεν μπορούν να βοηθήσουν όπως πρώτα, για την έκδοσή μας. 

Δυστυχώς, είμαστε σ’ άλλους καιρούς! 

Για να συνεχίσουμε την πορεία μας είμαστε υποχρεωμένοι αυτά που «χθες» τα αφήναμε να περάσουν απαρατήρητα σήμερα να τα προσέχουμε ιδιαίτερα. 

Οι καιροί δεν μας επιτρέπουν να «κάνουμε στραβά μάτια», διότι είναι θέμα επιβίωσης της ΤΙΤΑΝΗΣ. 

Ο αείμνηστος Ιδρυτής της, ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, που έφερε και λειτούργησε στον τόπο μας Τηλεόραση και Ραδιόφωνο και εξέδιδε δύο εβδομαδιαίες εφημερίδες, πολλές φορές παρέβλεπε την αδικία που γινόταν στα έντυπα Μέσα του. 

Και εμείς, με τα ίδια γονίδια του ΑΛΕΞΗ, σε όμοιους καιρούς, ίσως να είχαμε την ίδια συμπεριφορά. 

Είμαστε, όμως, σε άλλους καιρούς. 

Συνεπώς, δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε και να αφήσουμε ατιμώρητη την Οργανωμένη προσπάθεια ΘΑΝΑΤΟΥ της ΤΙΤΑΝΗΣ από τη Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας. 

Ο Νόμος ρητά προβλέπει ότι η καταχώρηση των Διακηρύξεων, Ανακοινώσεων κλπ των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης να γίνονται τουλάχιστον σε (1) μία ημερήσια εφημερίδα και σε (2) δύο εβδομαδιαίες εφημερίδες του Νομού, που με Υπουργική Απόφαση ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ποιες είναι αυτές. 

Η ΤΙΤΑΝΗ βρίσκεται σταθερά σ’ αυτόν τον κατάλογο, αφού πληρεί ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις, που απαιτεί ο Νόμος. (Όπως και οι εφημερίδες ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ και ΘΕΣΠΡΩΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ)

Η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας – και φυσικά οι υπ’ αυτήν Οργανισμοί όπως η ΔΕΥΑΗ – δεν στέλνει τις Διακηρύξεις κλπ προς καταχώρηση, όπως ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ στην ΤΙΤΑΝΗ. 

Για ποιον λόγο; 

Εμείς μόνο ΕΝΑ ΛΟΓΟ πιστεύουμε ότι έχει για να συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν, τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ, τρόπο. 

Επειδή ασκούμε κριτική για τα κακώς κείμενα – και είναι πολλά – της Δημοτικής μας Αρχής, όπως έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ κατά την άσκηση του Δημοσιογραφικού μας Λειτουργήματος και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η παρανομούσα Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας, προκαλεί ΗΘΙΚΗ βλάβη στην προσωπικότητά μας και Οικονομική ζημιά στην Εφημερίδα μας. 

Ήτοι, 
Πρώτον: Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να απαξιώσει την ΤΙΤΑΝΗ είναι ευθεία βολή κατά της προσωπικότητάς μας, αφού οι πολίτες αντιλαμβανόμενοι τον ΠΟΛΕΜΟ εναντίον μας στρέφονται σ’ άλλες εφημερίδες για να πληροφορηθούν τις Ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής, παρ’ ότι ΑΚΟΜΗ διατηρούμε την ΠΡΩΤΙΑ σε κυκλοφορία στο Νομό μας. 

Δεύτερον: Η Οικονομική ζημία είναι σημαντική για εμάς, αφού πήραμε μόνο 19 από τις 59 διακηρύξεις του Δήμου Ηγουμενίτσας και μόνο 1 από τις 17 της ΔΕΥΑΗ, από 1-1-2016 μέχρι και σήμερα. 

Η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ.
Συνειδητά, Ετσιθελικά, Αυταρχικά. 

Περιμέναμε να υλοποιηθεί η ΥΠΟΣΧΕΣΗ του Αντιδημάρχου κ. Μ. Γκίκα, που είπε κατά τη διάρκεια Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ότι «θα λυθεί το θέμα και θα ισοφαριστεί η διαφορά», αλλά εις μάτην. Αφού, λοιπόν, εξαντλήσαμε όλα τα όρια υπομονής αποφασίζουμε να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. 

Στα Δικαστήρια λοιπόν, θα ζητήσουμε την τήρηση του Νόμου, που αυταρχικά αρνείται να εφαρμόσει η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας. 

Και φυσικά θα ζητήσουμε ΟΧΙ μόνο να τιμωρηθούν οι Υπεύθυνοι των παρανομιών, αλλά και να καταβάλλουν από την προσωπική τους περιουσία ό,τι τα Δικαστήρια θα επιδικάσουν ως αποζημίωση τόσο για Ηθική Βλάβη της προσωπικότητάς μας, όσο και για την Οικονομική ζημιά στην εφημερίδα μας. 

Βεβαιότατα δεν προδικάζουμε καμία απόφαση των Δικαστών μας. 

Έχουμε όμως ένα πρόσφατο ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ

Παρόμοια παράνομη συμπεριφορά τήρησε ο Περιφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Τατούλης. 

Στέρησαν παράνομα 2 Διακηρύξεις στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Καλαμάτας, επειδή τους αντιπολιτεύεται. 

Το Δικαστήριο πρόσφατα, «συσκεφθέν κατά Νόμο κλπ αποφάσισε: Επιβολή ποινή φυλακίσεως 12 μηνών»! 

Και για την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ήταν μόνο 2 Διακηρύξεις. 

Για την ΤΙΤΑΝΗ δεν είμαι ΜΙΑ αλλά 56!!!. 

Τα υπόλοιπα θα τεθούν ενώπιον των Ποινικών και Αστικών Δικαστηρίων του τόπου μας.

Εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ
Αναστασίου Α. Ευάγγελος


 
Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΤΙΤΑΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΑΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - Το λόγο έχουν πλέον τα Ποινικά και Αστικά Δικαστήρια Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΤΙΤΑΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΑΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - Το λόγο έχουν πλέον τα Ποινικά και Αστικά Δικαστήρια Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.