Οι Θεσπρωτοί θεραπευτές επιμένουν στο ΌΧΙ.




Οι επαγγελματιες ειδικής αγωγής του νομού Θεσπρωτίας ψηφίζουν όχι στις συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ, καθώς τα μέτρα της κυβέρνησης αναγκάζουν τόσο τους ίδιους όσο και τους γονείς να καταδικασουν τα παιδιά που χρήζουν θεραπείας. 

Τονιζουν ότι δεν νοείται να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας και σύστασης των παροχών προς αυτούς και τους γονείς εν μέσω θεραπευτικής χρονιάς. 

Αυτό είναι επικίνδυνο για τα παιδιά που θέτει σε κίνδυνο τόσο την υγεία οσο και την πρόοδο τους. 

Στεκομαστε δίπλα στους φορείς και τα εκτελεστικα όργανα μας ( συλλόγους) όσο και σε συλλογους γονεων και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στην Αθήνα έξω από το υπουργείο Υγείας όσο και στην Θεσσαλονίκη έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, την Δευτέρα 16-01-2017. 

Προσυπογράφουν οι επαγγελματίες:
Βερμπη Χριστίνα, Κελεσιδης Σωτήρης, Μώκας Αναστάσιος, Παϊλα Νικολέττα, Γκαραβέλα Ματίνα, Ούτσαβλη Αφροδίτη, Μάτσια Αναστασία, Κάλλη Σύλβια, Τσούτη Λαμπρινή, Στεφάνου Ηρώ, Ντουτση Όλγα, Γουσης Βασίλης, Παπαχρήστου Ουρανία, Καραλη Αθηνά, Κωνσταντοπουλου Θεοδώρα


Οι Θεσπρωτοί θεραπευτές επιμένουν στο ΌΧΙ. Οι Θεσπρωτοί θεραπευτές επιμένουν στο ΌΧΙ. Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.