Το Ελεφαντάκι της Θεσπρωτής Έφης Παππά για τον Φοίβο Δεληβοριά (+ΒΙΝΤΕΟ)Ο Φοίβος Δεληβοριάς τραγούδησε το "Ελεφαντάκι" πίσω στα 2005, συμμετέχοντας στο άλμπουμ παιδικών ασμάτων του Γιώργου Χατζηπιερή Ο Τεμπέλης Δράκος Και Άλλες Ιστορίες -παρεμπιμπτόντως, μία από τις καλύτερες δουλειές των τελευταίων χρόνων στο είδος, που έχει εκτιμηθεί δεόντως, από μικρούς και μεγάλους.

Ούτε ο ίδιος λοιπόν δεν φανταζόταν ότι 12 χρόνια αργότερα το "Ελεφαντάκι" θα αποκτούσε το δικό του (επίσημο, μάλιστα) βιντεοκλίπ, ένα πανέμορφο animation που έφτιαξε ειδικά γι' αυτό η απόφοιτη του ΤΕΙ Γραφιστικής Αθήνας (και με μεταπτυχιακό στη Σκηνοθεσία Animation), Έφη Παππά με καταγωγή την Ηγουμενίτσα -μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το κλιπ έκανε μεγάλη αίσθηση στα social media, γνωρίζοντας τη μία κοινοποίηση μετά την άλλη κατά τις τελευταίες μέρες.

Ο ίδιος μάλιστα ο Δεληβοριάς έγραψε το εξής σημείωμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:
«To ότι έχω ένα μικράκι ελεφαντάκι είναι γνωστό από το 2005. Το ότι μου το χάρισε ο Γιώργος Χατζηπιερής, ο φίλος μου ο μουσικός από την Κύπρο, (που μεταξύ άλλων έχει στο σπίτι του κι έναν τεμπέλη δράκο) είναι επίσης γνωστό.

Αυτό που δεν ήξερα είναι πως τόσο καιρό μια κάμερα τραβούσε τη ζωή μου με τον μικρό ελέφαντα.Και ότι κάποιος θα ανέβαζε στο youtube την ιστορία μας.

Είμαι έτοιμος να κάνω ασφαλιστικά μέτρα. Η κόρη μου, που έχει δει το βίντεο από το πρωί πάνω από 20 φορές, προσπαθεί να με συγκρατήσει».
Το Ελεφαντάκι της Θεσπρωτής Έφης Παππά για τον Φοίβο Δεληβοριά (+ΒΙΝΤΕΟ) Το Ελεφαντάκι της Θεσπρωτής Έφης Παππά για τον Φοίβο Δεληβοριά (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 01, 2017 Rating: 5

Σελίδες