Ο Γραμματέας νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας στο 1ο και ιδρυτικό συνέδριο



Η νεοσυστατη οργάνωση νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας παρευρεθηκε στο 1ο και ιδρυτικό συνέδριο της νεολαίας Συριζα που έλαβε χώρα στην Αθήνα από 6/4 έως 9/4 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Μετά από τρεις ημέρες γονιμου διαλόγου και πολυπλευρης συζήτησης για τις ανάγκες και τα προβλήματα της νέας γενιάς,η οργάνωση βγαίνει από το συνέδριο της, έχοντας ορίσει τους βασικούς πολιτικούς άξονες που θα καθορίσουν την δράση της εφεξής. Το κείμενο πολιτικής απόφασης εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα του συνεδρίου, όπως και το καταστατικό λειτουργίας.
Παράλληλα εξελέγη το νέο Κεντρικό Συμβούλιο. Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί στο πλευρό της νέας γενιάς, σε όλους τους χώρους όπου αυτή ζει, σπουδάζει, εργάζεται και δημιουργεί.
Το πρώτο συνέδριο σηματοδοτεί την μετάβαση από την φάση της ανασυγκροτησης στην φάση της ανάπτυξης.
Μέσα από πολυεπιπεδες ενέργειες και δράσης στους τομείς της εργασίας, της παιδείας και τον κοινωνικών δικαιωμάτων, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα παλέψει, με όλες τις δυνάμεις της, για την βελτίωση της καθημερινότητας των νέων. Με γνώμονα την αλληλεγγύη, τη δημοκρατία και τη συλλογικότητα , η οργάνωση θα συνεχίσει να μάχεται για μαι κοινωνία ισότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης και αξιοπρεπειας.

ΓΙΏΡΓΟΣ ΤΑΣΙΟΣ
Γραμματέας ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας


Ο Γραμματέας νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας στο 1ο και ιδρυτικό συνέδριο Ο Γραμματέας νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας στο 1ο και ιδρυτικό συνέδριο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 11, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.