ΠΑΣΟΚ Παραμυθιάς: Η παράδοση/παραλαβή στην νέα συντονιστική και οι προτεραιότητες.




 
Η παράδοση / παραλαβή της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Παραμυθιάς, από την απερχόμενη συντονιστική στην νέα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, παρουσία του Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Ερρίκου Μητσιώνη, καθώς και του αναπληρωτή γραμματέα Γιάννη Γεωργίου.

Είχε προηγηθεί συνάντηση όλων τον εμπλεκομένων παρουσία και του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλου, όπου και ορίστηκαν οι προτεραιότητες και τα χρονοδιαγράμματα δράσεων.

Ο νέος γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Παναγιώτης Ευαγγέλου, σημείωσε πως προτεραιότητα είναι η ενεργοποίηση όλων των τοπικών στελεχών του κινήματος καθώς και η συμμετοχή στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων του δήμου Σουλίου, τονίζοντας πως η λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ δηλώνει παρόν.

Ο απερχόμενος Γραμματέας της Τ.Ο και πλέον υπεύθυνος οργανωτικού της Ν.Ε Γιάννης Καραγιάννης, τόνισε πως απαιτείται εγρήγορση του κομματικού μηχανισμού με σκοπό την ανάδειξη του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ άλλα και των αρχων & θέσεων του κινήματος στο επερχόμενο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις 2 ανοικτές συναντήσεις της τοπικής οργάνωσης καθώς και της νομαρχιακής επιτροπής καθώς και τα ονόματα των βασικών εισηγητών, με σκοπό αφενός την ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, αφετέρου για την έναρξη ενός κοινωνικού διάλογου με την λαϊκή βάση για τα τοπικά προβλήματα.


 
ΠΑΣΟΚ Παραμυθιάς: Η παράδοση/παραλαβή στην νέα συντονιστική και οι προτεραιότητες. ΠΑΣΟΚ Παραμυθιάς: Η παράδοση/παραλαβή στην νέα συντονιστική και οι προτεραιότητες. Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.