Παραμυθιά: Το πρόγραμμα εορτασμού και λιτάνευσης, του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού





Την Κυριακή 30 Απριλίου 2017, εορτάζουμε την εορτή του Αγίου Δονάτου Επισκόπου Ευροίας του θαυματουργού, Πολιούχου και Προστάτη Παραμυθίας και όλης της Ιεράς Μητροπόλεως, κατά την οποία πανηγυρίζει ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός στην Παραμυθιά.

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 και από ώρα 7:00μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου. Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου.

Την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 το πρωί, θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτο-κλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου.


 
Παραμυθιά: Το πρόγραμμα εορτασμού και λιτάνευσης, του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού Παραμυθιά: Το πρόγραμμα εορτασμού και λιτάνευσης, του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.