Συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας




Καλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Τετάρτη 05 Απριλίου 2017 και ώρα 09.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:
Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ» ιδιοκτησίας Ευαγγελίας Δούμα του Στρατή στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη έκτασης εμβαδού 4.100,00τμ από το με αριθ. 504 κοινοτικό χερσολίβαδο στην Τ.Κ. Καστρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον ελεύθερο σταβλισμό ζώων.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη έκτασης εμβαδού 5.313,52τμ από το με αριθ. 395 κοινοτικό τεμάχιο Αγροκτήματος Συκοχώρι - Καρτέρι στην Τ.Κ. Καρτερίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον ελεύθερο σταβλισμό ζώων.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη έκτασης εμβαδού 4.417,32τμ από το με αριθ. 10α Αγροκτήματος Σπαθαραίων της Τ.Κ. Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για την ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη έκτασης εμβαδού 1.865,05τμ από το με αριθ. 444 τεμάχιο αγροκτήματος Φασκομηλιάς Διανομής 1956 που αναθεωρήθηκε το 1974 – 1976 στην Τ.Κ. Φασκομηλιάς του Δήμου Ηγουμενίτσας για γεωργική καλλιέργεια.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκποίηση ή μη έκτασης εμβαδού 131,66τμ από το με αριθ. 531 τεμάχιο αγροκτήματος Φασκομηλιάς Διανομής έτους 1956 που αναθεωρήθηκε το 1974 – 1976 στην Τ.Κ. Φασκομηλιάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.


 
Συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.