Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου που αφορούν τη Θεσπρωτία



 
Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 9.30  συνεδριάζει η  Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: 

Έγκριση του Πρακτικού Νο1/13-03-2017 της Επιτροπής Διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού, για την ανάδειξη μειοδότη – εργολάβου του προγράμματος καταπολέμησης κοινών και ανωφελών κουνουπιών για το έτος 2017, στην Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και ανάθεσης της προμήθειας βιβλίων Μητρώων εκμεταλλεύσεων βοοειδών - αιγοπροβάτων, στο πλαίσιο της εφαρμογής του συστήματος ΟΠΣ-Ο.Σ.Δ.Ε του Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης, και ανάθεσης της προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης, και ανάθεσης της προμήθειας και εγκατάστασης δύο (2) κλιματιστικών, για τις ανάγκες των Τμημάτων Οικονομικής Διαχείρισης και Δια Βίου Μάθησης της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση συμπληρωματικής δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την φύλαξη των χώρων του κτιρίου ΤΕΠ Ηγουμενίτσας.

Επικαιροποίηση της αριθμ. 35/1918/21-12-2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά στην έγκριση δαπάνης για επισκευή του ΜΕ 121906 μηχανήματος έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση μίσθωσης μηχανήματος ιδιωτικής χρήσης με χειριστή, και της σχετικής δαπάνης, για την μεταφορά του ΜΕ 121905 μηχανήματος έργου από την Ηγουμενίτσα στην Πτολεμαΐδα και αντίστροφα, σύμφωνα με την αριθμ. 28373/1595/31-03-2017 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης, για την κάλυψη εξόδων της διεξαγωγής των επίσημων αγώνων στίβου όλων των κατηγοριών «6α Γιτάνεια» που θα πραγματοποιηθεί στις 04 Ιουνίου 2017 στην Ηγουμενίτσα σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο «ΠΡΩΤΕΑΣ».

Έγκριση δαπάνης, για την κάλυψη εξόδων έκθεσης φωτογραφίας με θέμα την ανάδειξη της πόλης της Ηγουμενίτσας, μέσα από παλιό φωτογραφικό υλικό.

Έγκριση ανάθεσης υπηρεσιών για την κάλυψη εξόδων διήμερου ποδοσφαιρικού τουρνουά ακαδημιών όλων των ηλικιών «ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΑ 2017», που θα διεξαχθεί στις 08-09 Απριλίου 2017 στην Ηγουμενίτσα, σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο «Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ». 


 
Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου που αφορούν τη Θεσπρωτία Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου που αφορούν τη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.