Σε πλήρη εγκατάλειψη η σύνδεση των χωριών του Σουλίου με την Εγνατία Οδό





Αυτός είναι ο δρόμος ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να ενώσει το Ιστορικό Σούλι με την Εγνατία οδό, ένας δρόμος ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια θα έκανε πιο εύκολη την πρόσβαση του κόσμου μέσω Εγνατίας οδού να επισκεφθεί το Ιστορικό Σούλι και παράλληλα θα πραγματοποιούσε τα όνειρα των Σουλιωτών να έχουν εύκολη πρόσβαση στην Εγνατία οδο.

Όνειρα όμως που μείνανε όνειρα ...

Ο δρόμος εδώ και πολλά χρόνια τηρεί υπό πλήρη εγκατάλειψη ενώ ένα κομμάτι του, γύρω στα 5χλμ, ακόμη είναι χωματόδρομος και δε στρώθηκε ποτέ με άσφαλτο.

Και εκτός αυτού, το κομμάτι το οποίο είναι ασφαλτοστρωμένο, κοντεύει να διαλυθεί λόγο του ότι η δεν έγινε σωστή δουλειά από τον εργολάβο που το είχε αναλάβει είτε λόγο μόνιμης αμέλειας των αρμοδίων αρχών.. 

Με λύπη θυμόμαστε τα λόγια του περιφερειάρχη Κ. Καχριμάνη ο οποίος ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ είχε υποσχεθεί ο ίδιος μπροστά στον κόσμο του Σουλίου ότι το έργο θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Όμως περάσανε τα χρόνια και οι υποσχέσεις μείνανε υποσχέσεις, τις οποίες έχουμε ακούσει και από διάφορους άλλους πολιτικούς οι οποίοι έχουν περάσει κατά καιρούς απ τα χωριά του Σουλίου. 

Θα θέλαμε να κάνουμε έκκληση στις αρμόδιες αρχές να δοθεί επιτέλους μια λύση στο πρόβλημα μας και να ολοκληρωθεί επιτέλους ο δρόμος ο οποίος θα κάνει εύκολη την πρόσβαση του επισκέπτη για να έρθει στο Σούλι και παράλληλα θα κάνει τα όνειρα των Σουλιωτών πραγματικότητα. να έχουν δηλαδή εύκολη πρόσβαση στην Εγνατία οδό.. 

Ο δρόμος πλέον είναι δύσκολος να λειτουργήσει έστω κ έτσι κ αν δεν δοθεί σύντομα μια λύση θα διαλυθεί όπως βλέπεται και από τις φωτογραφίες.


Σε πλήρη εγκατάλειψη η σύνδεση των χωριών του Σουλίου με την Εγνατία Οδό Σε πλήρη εγκατάλειψη η σύνδεση των χωριών του Σουλίου με την Εγνατία Οδό Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 09, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.