Βανδάλισαν το κιόσκι της πίστας απογείωσης του αεροαθλητικού συλλόγου Παραμυθιάς (+ΦΩΤΟ)




Ο Δήμος Σουλίου και ο αεροαθλητικός συλλογος Παραμυθιάς καταγγέλουν την καταστροφή και την κλοπή στην κεντρική πίστα απογείωσης της Παραμυθιάς στη θέση Άνω Καρυώτι.

Το 2015 σε συνεργασία με το Δήμο Σουλίου, μέλη του αεροαθλητικού συλλόγου τοποθέτησαν με προσωπική εργασία, περίφραξη στο κιόσκι της πίστας, καθώς και πληροφοριακή πινακίδα με σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος και της περιοχής.

Δυο χρόνια αργότερα η εικόνα από το κιόσκι της πίστας είναι εικόνα ντροπής, ανεγκέφαλοι προέβησαν στον βανδαλισμό και κλοπή όλων των παραπάνω καταστρέφοντας εκτος των άλλων, τοσο την προσπάθεια όαο και την καλαισθησία του χώρου.

Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο συμβάν να το καταγγείλει στην αστυνομία (2666022222) ή στον Δήμου Σουλίου (2666360100).


 
Βανδάλισαν το κιόσκι της πίστας απογείωσης του αεροαθλητικού συλλόγου Παραμυθιάς (+ΦΩΤΟ) Βανδάλισαν το κιόσκι της πίστας απογείωσης του αεροαθλητικού συλλόγου Παραμυθιάς (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 29, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.