ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε οβίδα στην Παραμυθιά. Σε εξέλιξη επιχείρηση πυροτεχνουργών του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του EΚΑΒ

Μία οβίδα όλμου του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, βάρους άνω των 10 κιλών, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην διασταύρωση του περιφερειακού Αγίου Δονάτου με την οδό Αγίου Νικολάου, στα όρια του άλσους Γαλατά στην Παραμυθιά.

Στο σημείο βρίσκονται αυτή την στιγμή και επιχειρούν, πυροτεχνουργοί του στρατού καθώς και άντρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ Παραμυθιάς.

Την οβίδα που εντόπισε κάτοικος της περιοχής, την μετέφεραν πριν από 5 λεπτά στο ειδικό όχημα του στρατού, με σκοπό την μεταφορά της και την ελεγχόμενη έκρηξη σε ερημική περιοχή της άνω Σέλιανης.

ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε οβίδα στην Παραμυθιά. Σε εξέλιξη επιχείρηση πυροτεχνουργών του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του EΚΑΒ ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε οβίδα στην Παραμυθιά. Σε εξέλιξη επιχείρηση πυροτεχνουργών του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του EΚΑΒ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.