Από 11-12 Μαΐου το 2ο Φόρουμ της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής - Ιονίου




Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης και στο 2ο Φόρουμ της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής - Ιονίου (EUSAIR Forum) που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 11 και 12 Μαΐου. "Αναμένουμε- ανέφερε- να δώσουν το "παρών" οι Περιφέρειες που εφάπτονται της Αδριατικής και του Ιονίου, για να συζητήσουν διάφορα κοινού ενδιαφέροντος θέματα. Η οργάνωση γίνεται από τα Υπουργεία Εξωτερικών και Ανάπτυξης, η δε πρόταση έγινε από μας, υποστηρίχτηκε πάρα πολύ από την τελευταία διάσκεψη της Μακροπεριφέρειας που έγινε στο Ντουμπρόβνικ και στην οποία από πλευράς Περιφέρειας Ηπείρου επικεφαλής ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Τ. Καλογιάννη".

Σημειώνεται ότι στο 2ο φόρουμ της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής – Ιονίου (EUSAIR Forum), θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, των κρατών της Μακροπεριφέρειας, ενώ είναι πιθανή και η συμμετοχή Ευρωπαίου Επιτρόπου. 


 
Από 11-12 Μαΐου το 2ο Φόρουμ της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής - Ιονίου Από 11-12 Μαΐου το 2ο Φόρουμ της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής - Ιονίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 08, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.