Την Κυριακή 7 Μαΐου οι «Παρακαλάμιες Διαδρομές»


 


 
Η Αδελφότητα Βουτσαρά Ιωαννίνων «Αναγέννηση» σε συνεργασία με τον Δήμο Ζίτσας διοργανώνουν για πρώτη φορά την αθλητική εκδήλωση «Παρακαλάμιες Διαδρομές 2017» το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου.
Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να αναδείξει την εξαιρετική ομορφιά του φυσικού τοπίου της περιοχής προάγοντάς τον έτσι σε έναν μοναδικό αθλητικό και τουριστικό προορισμό, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν την περιοχή και να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια που θα βάλει τον αθλητισμό στο επίκεντρο της ζωής τους.
Η αθλητική εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγώνες ορεινής ποδηλασίας 30 χιλιομέτρων και αγώνα τρεξίματος 10 χιλιομέτρων.
Ώρα και Σημείο εκκίνησης:
Την Κυριακή 7 Μαΐου και ώρα 10:30 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου και στις 10:45 π.μ. η εκκίνηση του αγώνα δρόμου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα λάβουν χώρα στο χωριό Βουτσαρά (βρίσκεται στο 32ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας).
Κόστος συμμετοχής – ΔΩ­ΡΕΑΝ όλοι οι νέοι κάτω των 18:
Το κόστος συμμετοχής θα είναι €10 για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Αδελφότητας και σε όλους του συμμετέχοντες θα δοθεί αθλητικό μπλουζάκι και μετάλλιο για τη συμμετοχή τους, ενώ στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα.
Όλοι οι νέοι κάτω των 18 ετών που επιθυμούν να λάβουν μέρος με αποκλειστική ευθύνη των κηδεμόνων τους, θα συμμετέχουν δωρεάν.
Η υποβολή των συμμετοχών είναι μέχρι την Τρίτη, 2 Μαΐου και ώρα 15:00. Η πληρωμή θα γίνει εκείνη τη στιγμή στο χώρο της έναρξης της εκδήλωσης.
Οι συμμετέχοντες και στα δύο αγωνίσματα θα διαγωνιστούν και θα βραβευθούν στις εξής ηλικιακές κατηγορίες:
1) Κ18 (ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕ­ΤΟ­ΧΗ), 2) 18+, 3) 30+, 4) 40+
• Περισσότερες Πληροφορίες στο Facebook Event: Καλαμάς 2017, Κιν.: 6944.788431.


 
Την Κυριακή 7 Μαΐου οι «Παρακαλάμιες Διαδρομές» Την Κυριακή 7 Μαΐου οι «Παρακαλάμιες Διαδρομές» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.