Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας





1ο Ενημέρωση – συζήτηση για τις εξελίξεις που αφορούν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) Ηγουμενίτσας.

2ο Δημιουργία Δημοτικού Κέντρου Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) στον Δήμο μας και ετήσια συντήρηση του λογισμικού του Κέντρου Πρόληψης για την Υγεία.

3ο Ενημέρωση για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το Α’ τρίμηνο 2017 (άρθρο 72 παρ.1 εδ. β του Ν.3852/2010).

4ο Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικον. Έτους 2017.

5ο Έγκριση εκμίσθωσης μετά από δημοπράτηση του δημοτικού ακινήτου με την ονομασία «ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ» Τ.Κ. Πέρδικας.

6ο Απευθείας εκμίσθωση για σταυλικές εγκαταστάσεις δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στη θέση «Λούτσα» Τ.Κ. Πέρδικας μετά από τη διενέργεια δύο άγονων διαγωνισμών.

7ο Έγκριση εξόδων από τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης με θέμα “Μελοποιημένη Ελληνική ποίηση σε μουσική Μάνου Χατζιδάκη και Μίκη Θεοδωράκη”.

8ο Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων και καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων στις Δημοτικές Ενότητες Πέρδικας και Συβότων.

9ο Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δύο μήνες) για την κάλυψη εκτάκτων και κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών.

10ο Εισήγηση της Ε.Π.Ζ, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπρασία έκτασης εμβαδού 4.100,00τμ από το με αριθ. 504 κοινοτικό χερσολίβαδο στην Τ.Κ. Καστρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον ελεύθερο σταβλισμό ζώων.

11ο Εισήγηση της Ε.Π.Ζ, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπρασία έκτασης εμβαδού 5.313,52τμ από το με αριθ. 395 κοινοτικό τεμάχιο Αγροκτήματος Συκοχώρι – Καρτέρι στην Τ.Κ. Καρτερίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον ελεύθερο σταβλισμό ζώων.

12ο Εισήγηση της Ε.Π.Ζ, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπρασία έκτασης εμβαδού 4.417,32τμ από το με αριθ. 10α Αγροκτήματος Σπαθαραίων της Τ.Κ. Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για την ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων.

13ο Εισήγηση της Ε.Π.Ζ, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπρασία έκτασης εμβαδού 1.865,05τμ από το με αριθ. 444 τεμάχιο αγροκτήματος Φασκομηλιάς Διανομής 1956 που αναθεωρήθηκε το 1974 – 1976 στην Τ.Κ. Φασκομηλιάς του Δήμου Ηγουμενίτσας για γεωργική καλλιέργεια.

14ο Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε και χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου “ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

15ο Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε και χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΩ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.

16ο Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου “ΕΡΓΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.

17ο Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΠΕΣΤΙΑΝΙΩΤΙΚΑ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.

18ο Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου “ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΓΚΑΝΙ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.

19ο Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου “ΕΡΓΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΛΑΚΚΑΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.

20ο Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΕΡΙΞ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.

21ο Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου “ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ–ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.

22ο Έγκριση διάθεσης χώρων κτιρίου Παλαιού Δημαρχείου Συβότων Τ.Κ. Πλαταριάς στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλαταριάς για χρήση δανειστικής βιβλιοθήκης.

23ο Έγκριση συνεργασίας με το ΚΠΕ Φιλιατών για την έκδοση βιβλίου και διάθεση πίστωσης.

24ο Καθορισμός δύο (2) θέσεων σε κοινόχρηστο χώρο αιγιαλού και παραλίας στη παραλία «ΔΕΗ» της Τ.Κ. Συβότων, ως χώρος εκκίνησης θαλάσσιων μέσων αναψυχής.

25ο Έγκριση της υπ’ αριθμ. 10/2017 απόφασης του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας” περί έγκρισης του Πρακτικού καταστροφής υλικού του 1ου Ε.Κ. Ηγουμενίτσας.

26ο Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης για τα επόμενα δυόμιση έτη (άρθρο 76 Ν.3852/2010).

27ο Συγκρότηση Επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτων, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.1 του ΠΔ 270/1981.

28ο Έγκριση εξόδων κίνησης Δημάρχου και ψήφιση πίστωσης.


 
Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 12, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.