Κλειστός ο πεζόδρομος της Παραμυθιάς, λόγω εργασιών για το αποχετευτικό



Εχτές το πρωί και χωρίς να έχει υπάρξει καμιά ενημέρωση παρα μόνο στην ιστοσελίδα του δήμου, ξεκίνησαν οι εργασίες του αποχετευτικού στον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες είναι διερευνητικές, θα επεκταθούν και στο υπόλοιπο μέρος της Κ. Καραμανλή. δεν θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ θα ακολουθήσει σε άγνωστο χρόνο, το κύριο μέρος των εργασιών.

Ταυτόχρονα και ανά διαστήματα, κλειστός παραμένει και ο περιφερειακός του Αγ. Δονάτου, ενώ το μέτωπο των εργασιών επεκτείνεται και στον Γαλατα, με τους οδηγούς να πρέπει να δείχνουν μεγάλη προσοχή.

Στην ιστοσελίδα του δήμου αναφέρεται: "Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 08 Μαΐου 2017 μέχρι το πέρας των εργασιών (εκτιμώμενος χρόνος 5 ημέρες) ο άνω περιφερειακός δρόμος Αγ. Δονάτου από το ειρηνοδικείο έως την οικία Τάτση και ο πεζόδρομος της πόλης θα παραμείνουν κλειστοί λόγω εργασιών του αποχετευτικού δικτύου."


Κλειστός ο πεζόδρομος της Παραμυθιάς, λόγω εργασιών για το αποχετευτικό Κλειστός ο πεζόδρομος της Παραμυθιάς, λόγω εργασιών για το αποχετευτικό Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 09, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.