Στήριξη σε Καλφόγλου και από την Α.Έ. Νέας Σελεύκειας




Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Νέας Σελεύκειας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στον συντοπίτη μας και βοηθό διαιτητή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ- ΑΕΚ για την άδική δυσφήμιση και το « ανθρωποκυνηγητό» που υφίσταται εξαιτίας του ανθρώπινου λάθους που οδήγησε στην κατακύρωση ενός τέρματος που έμελλε να κρίνει την έκβαση του αγώνα με νικητή τον ΠΑΟΚ. 
Ο κ. ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ με το αμέριστο ήθος την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα που τον διακρίνει αποτελεί « ΚΟΣΜΗΜΑ» στο χώρο της διαιτησίας και της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ και είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που κατάγεται από ένα χωρίο προσφύγων που κυνηγήθηκε πολύ όπως το χωριό μας .
Εξαιτίας ενός ανθρωπινού λάθους δεν νοείται η τόσο μεγάλη δυσφήμιση που υπέστη τις τελευταίες μέρες . 
Μια καταφανέστατη απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν να αποκαλούνται « ΣΩΤΗΡΕΣ» του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η παραδοχή από την πλευρά του κ. ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ της ως άνω απόφασης . 
Τον καλούμε από την πλευρά μας να συνεχίσει στο χώρο της διαιτησίας που έχει ανάγκη από άτομα με ευθύτητα, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα όπως ο Γιώργος ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΝΣ 


 
Στήριξη σε Καλφόγλου και από την Α.Έ. Νέας Σελεύκειας Στήριξη σε Καλφόγλου και από την Α.Έ. Νέας Σελεύκειας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.