Επιστολή διαμαρτυρίας του Ντίνου Μπόλωση για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου




Επιστολή διαμαρτυρίας εξέδωσε ο πάντα δραστήριος και με αγάπη για τον τόπο του, πρώην προέδρος της Δημοτικής Ενότητας Μαργαριτίου κ. Ντίνος Μπόλωσης.
Ο κ. Μπόλωσης αφού επισημαίνει το αίσθημα ηρεμίας και ασφάλειας που εκπέμπει στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου, εκφράζει την οργή του για τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για την πρόθεση να μεταφερθούν οι ιατροί του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου, στην Πάργα.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του κ. Μπόλωση:
Το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου , αποτελεί για εμάς, τους κατοίκους της περιοχής, ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. 
Λειτουργεί παρά τις δυσκολίες που είχε πάντα από την έλλειψη ιατρικού προσωπικού, με τρόπο που δίνει στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αίσθημα ηρεμίας και ασφάλειας.
Έχουμε πάντα τη βεβαιότητα ότι τα επείγοντα προβλήματα της υγείας μας θα αντιμετωπιστούν άμεσα.
Οι ανάγκες του πληθυσμού από το Κέντρο Υγείας , αυξάνονται πολύ τους θερινούς μήνες, διότι χιλιάδες μετανάστες περνούν τις διακοπές στην περιοχή μας, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες διέρχονται από τον εθνικό δρόμο, που ως γνωστόν εφάπτεται στο Μαργαρίτι.
Με οργή λοιπόν πληροφορηθήκαμε ότι γι αυτούς τους μήνες , αντί να ενισχύσουν το Κέντρο Υγείας έτσι ώστε να εφημερεύει όλες τις ημέρες του μήνα , υπάρχει πρόθεση να μεταφερθούν οι ιατροί του Κέντρου Υγείας, στην Πάργα.
Δηλώνουμε λοιπόν ότι θα υπερασπισθούμε τη μοναδική δομή υγείας που έχουμε κατακτήσει με πολύ κόπο, με κάθε θυσία και κινητοποίηση. 
Και ελπίζουμε ότι η πληροφορία που έχουμε από τον τύπο είναι απλώς παραπληροφόρηση.
Θα θέλαμε επίσης οι Βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος του Νομού μας , να τοποθετηθούν σ΄αυτό το θέμα.

Ντίνος Μπόλωσης 


 
Επιστολή διαμαρτυρίας του Ντίνου Μπόλωση για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου Επιστολή διαμαρτυρίας του Ντίνου Μπόλωση για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.