«Grow Greek Tourism Online»: Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ



Την Παρασκευή 5 Μαΐου, η Google με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου διοργανώνουν δωρεάν τρίωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online». 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τις ώρες 12:00 με 15:30 στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, Πανεπιστημιούπολη και απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε βασικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως:
  • H ευκαιρία που λέγεται Internet
  • Συμβουλές για ένα καλύτερο website
  • Τι είναι οι μηχανές αναζήτησης και πως τις χρησιμοποιούμε
  • Πως διαφημιζόμαστε σε άλλα websites και στα social media
  • Πως μπορούμε να καταλάβουμε τους επισκέπτες μέσα από τα Web Analytics
  • Κατευθύνσεις απασχόλησης στον digital κόσμο

Για την εγγραφή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη νέα ενότητα (https://events.withgoogle.com/ggto-workshops-students/) που έχει δημιουργηθεί από την Google στη διαδικτυακή πλατφόρμα της πρωτοβουλίας ‘Grow Greek Tourism Online’. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παράλληλα, όλοι όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο στο έπακρο και να ενισχύσουν περαιτέρω τις ψηφιακές τους δεξιότητες, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, μέσα από την ίδια ενότητα, ένα προσαρμοσμένο πλάνο διαδικτυακής εκμάθησης (learndigital.withgoogle.com/greektourism/certification) ανάλογα με τις ανάγκες τους. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείο Παιδείας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Πληροφορίες:

- Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας/ Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων : 2651007278, dasta@uoi.gr

- Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου : 2651007650, info@step-epirus.gr


 
«Grow Greek Tourism Online»: Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ «Grow Greek Tourism Online»: Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.