Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης "ΑΡΙΑΔΝΗ" για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (+ΒΙΝΤΕΟ)


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων  & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Θεσπρωτίας – «ΑΡΙΑΔΝΗ» διοργάνωσε Μουσική Συναυλία, με  έντεχνο, λαϊκό και ροκ πρόγραμμα και, παράλληλα, Έκθεση Φωτογραφίας, σε συνεργασία με την Ειδικότητα  «Τέχνη Φωτογραφίας» του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας , τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:30΄μ.μ., στον  πεζόδρομο.  





Χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος του κέντρου πρόληψης κα Αλέκα Κοτσώνη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας κ. Ηλίας Ντόντης, ο Διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ Ηγουμενίτσας κ. Ηλίας Μπούας και ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Δημήτρης Πάκος.





Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης "ΑΡΙΑΔΝΗ" για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης "ΑΡΙΑΔΝΗ" για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.