Το Δ.Σ. Φιλιατών για το επεισόδιο με τον πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας




Κατά την διάρκεια της συζήτησης κατά τη συνεδρίαση της 19ης Ιουνίου 2017, για τη διαμόρφωση Ψηφίσματος υπέρ των εργαζομένων ΟΤΑ ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μποροδήμος Κωνσταντίνος επιτέθηκε φραστικά εναντίον του Προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας κ. Υφαντή Σπυρίδωνα με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Ακολούθως ο Πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας κ. Υφαντής Σπυρίδων κινήθηκε με χειρονομίες και φωνές εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μποροδήμου Κωνσταντίνου, έφθασε κάτω από το έδρανο του και εκσφενδόνισε με τα χέρια του το μικρόφωνο του ομιλητή, ακολούθως δε συγκρατήθηκε από παρευρισκόμενους εργαζόμενους και ακροατήριο του Δημοτικού Συμβουλίου και απεχώρησε της αίθουσας συνεδριάσεων.

Στη συνέχεια ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Μπέλλος Παύλος υπέβαλε πρόταση με την οποία να καταδικάζεται η ενέργεια του Προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας κ. Υφαντή Σπυρίδωνα να κινηθεί με χειρονομίες εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μποροδήμου Κωνσταντίνου, ως ενέργεια ανεπίτρεπτη σε βάρος τόσον του Δημοτικού Συμβούλου όσον και σε βάρος του Δημοτικού Συμβουλίου.



Την πρόταση αυτή υπερψήφισαν τα παρόντα μέλη της συμπολίτευσης. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ δήλωσε παρών.

Ακολούθως τα μέλη της αντιπολίτευσης υπέβαλαν πρόταση με την οποία να καταδικάζεται τόσον η λεκτική επίθεση με ύβρεις του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μποροδήμου Κωνσταντίνου εναντίον του Προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας κ. Υφαντή Σπυρίδωνα ως επίσης και η ενέργεια του Προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας κ. Υφαντή Σπυρίδωνα να κινηθεί με χειρονομίες εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μποροδήμου Κωνσταντίνου, ως ενέργεια ανεπίτρεπτη σε βάρος τόσον του Δημοτικού Συμβούλου όσον και σε βάρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την πρόταση αυτή υπερψήφισαν τα παρόντα μέλη της Αντιπολίτευσης. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ δήλωσε παρών.

Φιλιάτες 22 Ιουνίου 2017
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Χρήστος Ν. Γκίζας 




 
Το Δ.Σ. Φιλιατών για το επεισόδιο με τον πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Το Δ.Σ. Φιλιατών για το επεισόδιο με τον πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.