Καταγγελία για προπηλακισμό του προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ από Δημοτικό Σύμβουλο των Φιλιατών


Και η ιστορία συνεχίζεται….

Μετά την άθλια και θρασύδειλη πράξη, του Θ. Τζήμερου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε την εκλεγμένη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, τη σκυτάλη στο δημοτικό συμβούλιο Φιλιατών πήρε ο δημοτικός σύμβουλος – και στέλεχος της Ν.Δ.- Κώστας Μποροδήμος προπηλακίζοντας τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας, αποκαλώντας τον επανειλημμένα ρουφιάνο, στην προσπάθεια του να διακόψει την τοποθέτηση του προέδρου στο θέμα των συμβασιούχων.

Η Κ.Ο. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού Μποροδήμου , στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καλεί δε τον Δήμαρχο Φιλιατών, άλλα και το Δημοτικό Συμβούλιο, να καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές.



Πρόκειται για συμπεριφορές εχθρικές απέναντι στους εργαζόμενους, εχθρικές απέναντι στο λαό που γίνονται κατ’ επανάληψη προκαλώντας αντίστοιχα επεισόδια και εκφράζοντας μίσος απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Το εργατικό - λαϊκό κίνημα έχει πλούσια πείρα, ξέρει και μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε είδους εχθρούς των λαϊκών αγώνων, τους ψευτονταήδες και τους θρασύδειλους, τους χρυσαυγίτες και τις μεταλλάξεις τους.

Η απάντηση σε όλους αυτούς δίνεται με την ισχυροποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να δώσουν αγωνιστική απάντηση για σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα , καμία απόλυση. 


 
Καταγγελία για προπηλακισμό του προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ από Δημοτικό Σύμβουλο των Φιλιατών Καταγγελία για προπηλακισμό του προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ από Δημοτικό Σύμβουλο των Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.