Μαγευτική Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)



Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας «Αλεξάνδρα Τσιάβου», η 2 η Ετήσια Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής της ομάδας των κοριτσιών της Vivi ‘s Personal Training. 
Οι αθλήτριες, ηλικίας από 4 έως 16 ετών, παρουσίασαν στο κοινό της πόλης μας, το οποίο κατέκλυσε το Κλειστό Γυμναστήριο, τα προγράμματά τους και κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 
Στεφάνια, κορίνες, σχοινάκια, μπάλες, κορδέλες εναλλάσσονταν στον αγωνιστικό χώρο, με τις αθλήτριες να αναδεικνύουν την πρόοδο τους στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής, που αν και καινούριο στην πόλη μας, κερδίζει την αγάπη μας. 


Η ρυθμική γυμναστική είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα, το οποίο συνδυάζει την γυμναστική με την καλλιτεχνική έκφραση και έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες στην χώρα μας. 
Η προπονήτρια, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – απόφοιτη του ΑΠΘ, κα Βιβή Τσικνιά, ευχαρίστησε στην ομιλία της στο τέλος της εκδήλωσης τις αθλήτριές της για την προσήλωση και την αγάπη που έχουν δείξει στο άθλημα αυτό, όλους τους γονείς που της εμπιστεύονται τα παιδιά τους τα τελευταία 3 χρόνια, καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και χάρισαν απλόχερα το χειροκρότημά τους. 
Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους συντελεστές αλλά και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και στο άρτιο αποτέλεσμα, προτού «πνιγεί» στις αγκαλιές των κοριτσιών της.


 
Μαγευτική Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Μαγευτική Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.