«ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ» ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ι.Ε.Κ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣΣε μια επαρχιακή πόλη, στην αίθουσα αναμονής του λιμανιού, πέντε άνθρωποι ταξιδεύουν μόνοι. Ένα παιδί με αινιγματικό ρόλο θα ταρακουνήσει για λίγο τις ζωές τους.

Η Αίθουσα αναμονής είναι μια μικρού μήκους ταινία που γυρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2017 στην Ηγουμενίτσα.

Στην ταινία συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν οι σπουδαστές του τμήματος Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου & Κινηματογράφου του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας.

Στόχος της ταινίας είναι να έρθουν οι σπουδαστές σε επαφή με την υποκριτική τέχνη στον κινηματογράφο καθώς και να παρουσιάσουν το έργο τους δημόσια.


Η ταινία πρόκειται να ταξιδέψει ανά την Ελλάδα σε διάφορα φεστιβάλ ταινιών και σε ανεξάρτητες προβολές.

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτές και σκηνοθέτες της ταινίας είναι ο Κωνσταντίνος Θάνος και η Σοφία Κάσσαρη.

Η παραγωγή είναι του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Ηγουμενίτσας και της Citron stories.

Η πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00, στο πλαίσιο της 1ης φωτογραφικής έκθεσης των σπουδαστών της ειδικότητας Τέχνη Φωτογραφίας του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, στο πνευματικό κέντρο Πάνθεον του Δήμου Ηγουμενίτσας. 


 
«ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ» ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ι.Ε.Κ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ «ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ» ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ι.Ε.Κ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες