• Επικαιρότητα

  Ηγουμενίτσα: Ταλαιπωρία για 222 επιβάτες του “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ”

   http://3.bp.blogspot.com/_IvDnwscEL3w/SxLBM3_X_bI/AAAAAAAABLc/ksLibFQ0L9s/s1600/%CE%91%CE%93%CE%99%CE%91+%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%97%CE%9D%CE%97+-+%CE%A0%CE%9B%CE%9F%CE%99%CE%9F.jpg
  Ενημερώθηκε πρωινές ώρες εχτές, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” Ν.Π. 9915, ότι κατά τη διαδικασία χειρισμών έπαρσης του καταπέλτη προκειμένου να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Κέρκυρα, με διακόσιους είκοσι δύο (222) επιβάτες, διαπιστώθηκε θραύση του δεξιού συρματόσχοινου με αποτέλεσμα την αδυναμία ανόδου του καταπέλτη επιβίβασης/αποβίβασης επιβατών και οχημάτων. 


  Άμεσα μετέβη επί του πλοίου, τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων το οποίο διαπίστωσε κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης, την ανωτέρω βλάβη. 

  Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ οι διακόσιοι είκοσι δύο (222) επιβάτες, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας με άλλα πλοία. 

  Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.


   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad