Συνελήφθησαν 3 ένοπλοι Αλβανοί που λεηλατούσαν σπίτια στη Θεσπρωτία



Τέλος έλαβε η δράση επικίνδυνης συμμορίας, που είχε ρημάξει σπίτια σε χωριά της μεθορίου στο Νομό Θεσπρωτίας και όχι μόνο. 

Τα χτυπήματα το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά, γεγονός που είχε θέσει σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές. 

Εχτές το βράδυ λίγο πριν τις 11, ενημερώθηκε η αστυνομία για κρούσμα διάρρηξης στο Ασπροκκλήσι.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών, που οδηγούσαν προς την Αλβανία.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αλβανική Αστυνομία η οποία έστησε μπλόκα στην περιοχή για να τους συλλάβει. 




Τελικά, το μεσημέρι της Πέμπτης, κατάφερε και συνέλαβε, μετά από καταδίωξη, τρία άτομα τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο που κινούνταν από την περιοχή της Κονίσπολης προς τους Αγίους Σαράντα.

Σε σάκο που πέταξαν κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, πέραν των άλλων, εντοπίστηκαν δύο πιστόλια, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και πλήθος κοσμημάτων που είχαν αφαιρεθεί από τα σπίτια που χτύπησε η σπείρα. 

Στην εγκληματική οργάνωση εμπλέκεται ένα ακόμη άτομο τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται τόσο από τις ελληνικές όσο και από τις αλβανικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασφάλεια έχει ταυτοποιήσει και συνδέσει τους 3 συλληφθέντες με εκατοντάδες κλοπές και διαρρήξεις σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην περιοχή της Θεσπρωτίας, κατά τους τελευταίους 16 μήνες.


Συνελήφθησαν 3 ένοπλοι Αλβανοί που λεηλατούσαν σπίτια στη Θεσπρωτία  Συνελήφθησαν 3 ένοπλοι Αλβανοί που λεηλατούσαν σπίτια στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.