Απάντηση του διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών στην ανακοίνωση της ΕΙΝΗ



Αναφορικά με το Δελτίου Τύπου της ΕΙΝΗ (26/7/2017) σε ότι αφορά το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής .

Σε σύνολο 40 ιατρών που προβλέπονται στο οργανισμό του Νοσοκομείου υπηρετούν 34 καθώς και 6 επικουρικοί ιατροί. Η παραίτηση του οφθαλμίατρου στις 13/6 /17 αποτελεί προσωπική του επιλογή όπως προφορικά ενημέρωσε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου . Επίσης η θέση του οφθαλμιάτρου καλύφθηκε εκ νέου από τις 18/7/2017.


Ο μαστογράφος του Νοσοκομείου βρίσκεται στο στάδιο της αδειοδότησης από την ΕΑΕΕ και αναμένεται να λειτουργήσει άμεσα

Το πλαίσιο εφημέρευσης του ιατρικού προσωπικού αποτελεί συνάρτηση των υπηρετούντων ιατρών, καθώς και της οικονομικής δαπάνης που προβλέπεται από τον προϋπολογισμό για το Νοσοκομείο. Επιπροσθέτως, γνωμοδοτικά τοποθετούνται για το πλαίσιο εφημέρευσης τόσο το Επιστημονικό Συμβούλιο όσο και ο Δντης Ιατρικής Υπηρεσίας. Αν ζητούσατε τα προγράμματα εφημέρευσης θα διαπιστώνατε ότι οι αδικίες του παρελθόντος με επιλεκτικές εφημερεύσεις ιατρών έχουν διορθωθεί

Το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας παρελήφθη από το ΓΝΦ που είναι ο φορέας λειτουργίας στις 5/5/2017. Έκτοτε, έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες που αφορούν την λειτουργία του κτηρίου οι οποίες ολοκληρώνονται τις επόμενες εβδομάδες . Παράλληλα έχει αρχίσει να παραλαμβάνεται και ο εξοπλισμός του ο οποίος έχει εξασφαλιστεί μέσω του ΕΣΠΑ .

Η τήρηση του ωραρίου προβλέπεται στον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων

Σχετικά με την διάταξη νόμου που προβλέπει την μετάθεση ιατρικού προσωπικού μετά την παρέλευση 5ετούς υπηρεσίας, δίνεται η δυνατότητα στα Νοσοκομεία για την άμεση προκήρυξη της θέσης .

Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για την θετική πορεία του Νοσοκομείου όπως αποτυπώνεται στις οικονομικές καταστάσεις για το 2016 και για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα με επόμενο δελτίο τύπου.

Τέλος η διοίκηση του Νοσοκομείου είναι στην διάθεση σας για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τα θέματα και τις προοπτικές του Νοσοκομείου Φιλιατών.

Μετά τιμής ,
Σπύρος Δερδεμέζης
Διοικητής Γ.Ν. Φιλιατών 


 
Απάντηση του διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών στην ανακοίνωση της ΕΙΝΗ Απάντηση του διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών στην ανακοίνωση της ΕΙΝΗ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.