Οι εκπαιδευτικοί που πήραν αποσπάσεις στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της ΘεσπρωτίαςΑπό το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκανοι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2017-18 σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ, σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία και από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. 
Συνολικά στην Ήπειρο, απόσπαση πήραν 61 εκπαιδευτικοί (38 στα Ιωάννινα, 13 στην Άρτα, 6 στην Πρέβεζα αι 4 στη Θεσπρωτία). 
Σε ολόκληρη τη χώρα, οι έγκυρες αιτήσεις απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ που υποβλήθηκαν ανήλθαν σε 4.408. Από αυτές ικανοποιήθηκαν 1.986 (ποσοστό 45%). 
Οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία αποσπώνται, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
  1. ΚΙΤΣΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Ειδικότητα: ΠΕ11, ΠΥΣΔΕ προέλευσης: ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΥΣΔΕ απόσπασης: ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
  2. ΜΕΓΑΛΟΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, Ειδικότητα: ΠΕ04.02 ΠΥΣΔΕ προέλευσης: ΗΜΑΘΙΑ, ΠΥΣΔΕ απόσπασης: ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
  3. ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Ειδικότητα: ΠΕ17.01 ΠΥΣΔΕ προέλευσης: ΑΡΤΑ, ΠΥΣΔΕ απόσπασης: ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
  4. ΤΡΑΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ, Ειδικότητα: ΠΕ19.00 ΠΥΣΔΕ προέλευσης: ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΥΣΔΕ απόσπασης: ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ


 
Οι εκπαιδευτικοί που πήραν αποσπάσεις στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Θεσπρωτίας Οι εκπαιδευτικοί που πήραν αποσπάσεις στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.