Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια παράσταση της σχολής χορού της Αλεξίας Βάνη "Step by Step"



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια παράσταση Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού της Σχολής χορού της Αλεξίας Βάνη "Step by Step" την Δευτέρα στις 26 Ιουνίου στο κατάμεστο προαύλιο χώρο του Α Γυμνασίου Ηγουμενίτσας. 
Η παράσταση αποτελούνταν από δύο μέρη , στο Α μέρος το Κλασσικό μπαλέτο Coppelia και στο Β μέρος μια μουσική αναδρομή στη δεκαετία των 80s με Σύγχρονες, μοντέρνες , και Hip Hop χορογραφίες

Η σκληρή δουλειά των συντελεστών της παράσταση, τόσο πάνω στο "σανίδι" όσο και στα παρασκήνια έδωσε ένα αποτέλεσμα πραγματικά μοναδικό!!!!!


Ρυθμός, χάρη, πάθος, ζωντάνια, τεχνική, σκηνική παρουσία, πλατιά χαμόγελα πλημμύρισαν στην σκηνή και τις καρδιές των θεατών κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού!!!!

Η Σχολή Χορού της κ. Βάνη Αλεξίας, μας έχει μυήσει στην τέχνη του χορού με τις εξαιρετικές από πλευράς ποιότητας, προετοιμασίας και παρουσίασης καλοκαιρινές της παραστάσεις. 
Οι μαθητές/χορευτές της προσέφεραν ένα λαμπερό και εντυπωσιακό θέαμα κρατώντας τα βλέμματα όλων όσοι βρέθηκαν στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου απολύτως προσηλωμένα πάνω τους.

Μια παράσταση με άφθονο μεράκι πλαισιωμένη από ανθρώπους που αγαπούν το χορό με στόχο να κάνουν κι άλλους να τον αγαπήσουν!!!!!!


 
Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια παράσταση της σχολής χορού της Αλεξίας Βάνη "Step by Step" Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια παράσταση της σχολής χορού της Αλεξίας Βάνη "Step by Step" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 04, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.