Ο Γεώργιος Λύγκας, είναι ο νέος συντονιστής του Κέντρου Υγείας ΠαραμυθιάςΟ Γεώργιος Λύγκας, είναι ο νέος συντονιστής του κέντρου Υγείας Παραμυθιάς..

Ο νέος συντονιστής του Κ.Υ προέκυψε μετά την παραίτηση προ διμήνου λόγω συνταξιοδότησης του μέχρι πρότινος συντονιστή Ευάγγελου Κάτσιου καθώς και της συνταξιοδότησης της επίσης συντονίστριας (που αντικατέστησε τον Ευάγγελο Κάτσιο) Σμυρνούλας Μαρτίνη.


Μιλώντας στην paramyhia-online.gr, ο νέος συντονιστής, σημείωσε πως το κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της υγείας, εξακολουθεί να προσφέρει καλές υπηρεσίες υγείας στο κοινό της Παραμυθιάς, ενώ τόνισε με νόημα, πως το ανθρωπινό δυναμικό του Κ.Υ, καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες για την εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας του κόσμου. “

"Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία τοσο με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην οποία ανήκουμε, οσο και με το ΕΚΑΒ, για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών,” κατέληξε ο νέος συντονιστής του Κ.Υ Παραμυθιάς.


 
Ο Γεώργιος Λύγκας, είναι ο νέος συντονιστής του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς Ο Γεώργιος Λύγκας, είναι ο νέος συντονιστής του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες