Συνελήφθη Τούρκος την ώρα που έβαζε φωτιά στο Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς




Ενας Τούρκος υπήκοος, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς νωρίς το πρωί της Παρασκευής, επειδή προσπαθούσε να βάλει φωτιά, πλησίον της Εγνατίας Οδού στο ύψος του Ελευθεροχωρίου Παραμυθιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος που κινούταν με το όχημα του επί της Εγνατίας Οδού, πάρκαρε κοντά στην τούνελ του Αγ. Νικολάου στο Ελευθεροχώρι, και έβαλε φωτιά.


Ωστόσο οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς, άντρες του οποίου κατέφθασαν άμεσα στο σημείο και προχώρησαν στην προσαγωγή του Τούρκου.

Όπως αποκαλύφθηκε από την εξέταση των προσωπικών του στοιχείων, ο Τούρκος έχει υποβάλλει αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου.

Η υπόθεση κρίνεται σοβαρή και σύμφωνα με πληροφορίες η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη και διερευνάται με προσοχή τόσο από την πυροσβεστική υπηρεσία, όσο από άλλες αρχές της χώρας, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και αναμένεται να περάσει από εισαγγελέα σήμερα το απόγευμα.


Συνελήφθη Τούρκος την ώρα που έβαζε φωτιά στο Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς Συνελήφθη Τούρκος την ώρα που έβαζε φωτιά στο Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 19, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.