Ανταπάντηση του Πέτρου Μίντζα στην απάντηση-επιστολή του Διοικητή του νοσοκομείου Φιλιατών



Ευχής έργον θα ήταν ο κ. Διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών, να αφήσει τα περί ανυπόστατων στοιχείων, διότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν πείθουν κανέναν πολίτη. 

Καλό θα ήταν να μην συμπεριφέρεται και να μην λειτουργεί όπως οι πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον τιμά και κυρίως αδικεί τον εαυτό του.

Τα προβλήματα που μας καταγγέλλει το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό, τα οποία αναφέρονται στο άρθρο μου είναι υπαρκτά και δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει. Όσο και αν προσπαθεί να τα κουκουλώσει και να ωραιοποιήσει την κατάσταση, δεν θα το καταφέρει, διότι οι πολίτες και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου τον διαψεύδουν

Για την ταμπακιέρα ο κύριος Διοικητής απέφυγε να μας απαντήσει.

Γιατί πλεόνασμα; Για να είναι αρεστός στο αφεντικό του τον κ. Πολλάκη; Και που πάει; Από τη μύγα ξίγκι; Αν είχε απορροφήσει το 1.135,000 ευρώ το νοσοκομείο δεν θα είχε ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά, σεντόνια και θα είχε προμηθευτεί σύγχρονο ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό για όλα τα τμήματα του νοσοκομείου.


Όσον αφορά τον εξοπλισμό που απέκτησε το νοσοκομείο από δωρεές, οφείλει ο κ. Διοικητής να δώσει στη δημοσιότητα, διευθύνσεις ονόματα και λογαριασμούς.

Πλήρη διαφάνεια, ποιος, πόσα και που πλήρωσε.

Και ας αφήσει τα προ του 2013. Το νοσοκομείο υπήρχε και πριν, δεν το έχτισε ο σημερινός Διοικητής, ούτε ο Άδωνις, ούτε ο Πολλάκης. Το νοσηλευτικό μας ίδρυμα με το οποίο είμαστε όλοι οι Θεσπρωτοί συναισθηματικά δεμένοι, το έχτισαν οι πρόγονοί μας με χίλιους μύριους κόπους!

Για αυτό είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κανέναν ξενόφερτο να μας το διαλύσει!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

Υ.Γ. Επειδή ο κ. Διοικητής του νοσοκομείου προέρχεται από άλλη περιοχή και θεωρείται ξένο σώμα για τους Θεσπρωτούς, δικαιολογημένα διερωτάται ποια είναι τα κίνητρά μας.

Του απαντάμε λοιπόν ευθέως ότι, τα δικά μας κίνητρα τα γνωρίζει η τοπική κοινωνία και δεν είναι άλλα από την αγάπη που τρέφουμε για τον γενέθλιο τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Καλό θα ήταν να ενημερώσει τους πολίτες της Θεσπρωτίας, ποια είναι τα δικά του κίνητρα που ήρθε για μεροκάματο στο ακριτικό Φιλιάτι και δεν καταδέχεται να μείνει στην κωμόπολη! 
Πέτρος Μίντζας


 
Ανταπάντηση του Πέτρου Μίντζα στην απάντηση-επιστολή του Διοικητή του νοσοκομείου Φιλιατών Ανταπάντηση του Πέτρου Μίντζα στην απάντηση-επιστολή του Διοικητή του νοσοκομείου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.