Απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση σκάφους στα Σύβοτα



Απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση επεβλήθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο σκάφος αναψυχής ''KITIBUSA'' σημαίας Γερμανίας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διενεργηθέντα ελέγχου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. 


Ειδικότερα, διαπιστώθηκε η ύπαρξη σύμβασης ναύλωσης για το ''KITIBUSA'', καθότι ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του το είχε εκναυλώσει σε δύο (02) ημεδαπούς για τη χρονική περίοδο από 01-09-2017 έως και 05-09-2017, χωρίς τo σκάφος να διαθέτει την προβλεπόμενη άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής. 

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών και ποινικών κυρώσεων, ενώ στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου 4487/2017, απαγορεύτηκε ο απόπλους του παραπάνω σκάφους. 


 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.