Στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη ο Κωνσταντίνος Γάτσιος



Ο υποψήφιος Πρόεδρος του νέου, ενιαίου φορέα για την εθνική και παραγωγική ανόρθωση της χώρας, Κωνσταντίνος Γάτσιος, θα επισκεφτεί την επόμενη εβδομάδα την Κέρκυρα (Δευτέρα, 23/10), την Ηγουμενίτσα και την Παραμυθιά (Τρίτη, 24/10), τα Ιωάννινα ( Τετάρτη, 25/10) και την Άρτα και Πρέβεζα (Πέμπτη 26/10). 
Στις επισκέψεις του ο κ. Γάτσιος θα συναντηθ εί με πολίτες και φίλους τής κίνησής του, θα δώσει συνεντεύξεις τύπο υ καθώς και συνεντεύξεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης. Στα Ιωάννινα θα μιλήσει σε δημόσια εκ δήλωση που διοργανώνουν οι φίλοι του (Ξενοδοχείο Du Lac, ώρα 19:30). 



Με αφορμή την έναρξη των περιοδειών του, ο κ. Γάτσιος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
Με τις επισκέψεις μου στις περιφέρειες της χώρας και την άμεση επικοινωνία μου με τους πολίτες, θα μου δοθεί ευκαιρία να το υς καλέσω να συμβάλλουν στην εθνική και παραγωγική ανόρθωση της χώρας, αρχίζο ντας από την ανανέωση του πολιτικού συστήματος. 
Να συμβάλλουν στη συγκρότηση ενός νέου, ενιαίου φορέα της δημοκρατικής παράταξης που θα εκφράσει τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής και της δημιουργίας. 
Να πάρουν την τύχη της παράταξης και, κυρίως, τις τύχες τής χώρας στα χέρια τους. 
Αυτό είναι το κρίσιμο ζήτημα. 
Μόνο εάν γίνουμε παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί θα μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας ως έθνος, να μη βρισκόμαστε σε επιτροπεία και εξάρτηση από εχθρούς και φίλους, συμμάχους και αντιπάλους. 
Η σύγκρουση είναι ανάμεσα στ ο νέο που έρχεται και τις ποικιλώνυμες εκδοχές του παλιού. 
Αυτή τη μάχη θα δώσω μαζί τους. 
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου στις περιφέρειες της χώρας αποφάσισα να μην ακολουθήσω την πολιτευτική πεπατημένη. 
Δεν θα πραγματοποιήσω ιδιαίτερες εθιμοτυπικές επισκέψεις και συναντήσεις με τους κατά τόπους δημάρχους, περιφερειάρχες, πρυτάνεις κλπ. 
Όχι επειδή δεν τους εκτιμώ, αλλά ακριβώς επειδή τους εκτιμώ και σέβομαι τον χρόνο τους και τη δουλειά τους. 
Δεν θεωρώ ότι οι ίδιοι και τα αξιώματά τους πρέπει να αξιοποιούνται από τους υποψηφίους ως αφορμή επιφανειακής δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων.


 
Στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη ο Κωνσταντίνος Γάτσιος Στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη ο Κωνσταντίνος Γάτσιος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.