Προσαραγμένο μέχρι αυτή την ώρα το φορτηγό πλοίο στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)


Από τις 11 το πρωί της Δευτέρας, από όταν και προσάραξε σε αβαθή νερά στον κόλπο της Ηγουμενίτσας το φορτηγό πλοίο ''ALI M'', συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκόλλησης του.
Στην προσπάθεια συμμετέχουν 4 ρυμουλκά, το ένα από την Ηγουμενίτσα και τα αλλά τρία από την Κέρκυρα, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας:





 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ ''ALI M'' σημαίας Cook Islands, για περιστατικό προσάραξης του εν λόγω πλοίου σε αμμώδη αβαθή, κατά την είσοδό του στον κόλπο Ηγουμενίτσας, με επιβαίνοντες είκοσι τέσσερις (24) αλλοδαπούς, μέλη πληρώματος, καλά στην υγεία τους. 

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκε το Ρ/Κ “ΘΥΕΛΑ” Ν.Π. 4422, καθώς και έτερο Ρ/Κ προς παροχή συνδρομής. 

Aπό το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ALI M'', μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.


 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

× ISB Service
Από το Blogger.