Ας μιλήσουμε για επιχειρηματικότητα - Του Γιώργου Παππά, υποψήφιου στο Επιμελητήριο με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου


Όσοι είσαστε επαγγελματίες ή έχετε κάποια επιχείρηση αντιμετωπίζετε σίγουρα πολλές προκλήσεις στην δουλειά σας. Από την μια η υψηλή φορολογία και η εχθρική αντιμετώπιση από το κράτος και από την άλλη η περιορισμένη οικονομική δυνατότητα των ανθρώπων να αγοράσουν αναζητώντας συνεχώς το «πιο φθηνό» προϊόν ή την «πιο φθηνή» Υπηρεσία.

Επειδή σε κεντρικό επίπεδο δεν είναι στο χέρι μας να κάνουμε πολλά πράγματα (μόνο με την ψήφο μας κάθε 4 χρόνια) – ΜΠΟΡΟΥΜΕ όμως (και θα πρέπει) να κάνουμε κάτι σε τοπικό επίπεδο.

Είμαι ο Γιώργος Παππάς, Μηχανικός και εργολάβος κατασκευών από τον Άγιο Δονάτο (Σαμέτια) Παραμυθιάς.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος που ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Παραμυθιά από πολύ μικρή ηλικία. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που έχει μια μικρή επιχείρηση στην περιοχή μας και όλα όσα αντιμετωπίζει ένας επαγγελματίας στην καθημερινότητα του!

Τι μπορούμε να κάνουμε σε τοπικό επίπεδο;

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι όσοι είμαστε επαγγελματίες, να δούμε μαζί τις δυνατότητες μας και να αναλάβουμε δράσεις!

Ο μοναδικός φορέας στο Νομό μας που μπορεί να το πετύχει αυτό είναι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

Σε μερικές ημέρες έχει εκλογές.

Αντί λοιπόν να γκρινιάζουμε ότι όλα μας φταίνε και ότι δεν γίνεται τίποτα – ας κάνουμε ένα μικρό βήμα εμείς οι ίδιοι πρώτα!

Προσωπικά θα είμαι Υποψήφιος στον τομέα των Υπηρεσιών (επαγγελματικό τμήμα) με επικεφαλή τον νυν Πρόεδρο Αλέξανδρο Πάσχο σε έναν συνδυασμό πραγματικά υπερκομματικό.

Η επιχειρηματικότητα κατά την προσωπική μου άποψη θα πρέπει να είναι εντελώς ακομμάτιστη. Όλοι εδώ ζούμε, όλοι εδώ έχουμε τις δουλειές μας και όλοι όσοι είμαστε επαγγελματίες έχουμε τα ίδια προβλήματα να αντιμετωπίσουμε στις δουλειές μας και την καθημερινότητά μας.

Θεωρώ ότι το Επιμελητήριο είναι ένας θεσμός που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά την τοπική επιχειρηματικότητα. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να είμαι Υποψήφιος.

Όσοι είσαστε επαγγελματίες ή έχετε κάποια επιχείρηση ελάτε καταρχήν να ψηφίσετε αυτή την Κυριακή 3 και Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στον χώρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα.

Εάν κάτι δεν δούλευε καλά μέχρι στιγμής είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε και να το βελτιώσουμε. Όμως θα πρέπει να συμμετέχουμε για να γίνει αυτό.

Και αυτό είναι ένα μικρό βήμα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας.

Γιώργος Παππάς
Μηχανικός και εργολάβος κατασκευών
Υποψήφιος με τον συνδυασμό Ενότητα, Ανάπτυξη, Δημιουργία
με επικεφαλή τον Αλέξανδρο Πάσχο


 
Ας μιλήσουμε για επιχειρηματικότητα - Του Γιώργου Παππά, υποψήφιου στο Επιμελητήριο με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου Ας μιλήσουμε για επιχειρηματικότητα - Του Γιώργου Παππά, υποψήφιου στο Επιμελητήριο με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.