Σταύρου Ανδρέας: Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου




Φίλοι επαγγελματίες της Ηγουμενίτσας της Παραμυθιάς και των Φιλιατών.

Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, με επικεφαλής τον Πάσχο Αλέξανδρο για τις εκλογές στις 03&04 Δεκεμβρίου 2017.

Όραμά μας και φιλοδοξία μας είναι μόνο η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Σε εμάς ανήκουν όλοι, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν ούτε χρώμα ούτε κόμμα.Είμαστε ένας πραγματικά υπερκομματικός συνδυασμός πλήρως απαγκιστρωμένος από κομματικές γραμμές.

Σκοπός και στόχος τις υποψηφιότητας μου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στο οικοδόμημα που δημιουργήσαμε, με δράσεις για όλους τους κλάδους του επιχειρηματικού ιστού του νομού μας, μεταφέροντας όμως το βάρος των ενεργειών μας στους κλάδους που χρήζουν πλέον άμεσης υποστήριξης, ενίσχυσης και οργάνωσης όπως του Εμπορίου και των Υπηρεσιών.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της Νόμιμης Επιχειρηματικότητας, η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είναι αδιαπραγμάτευτες δεσμεύσεις τις υποψηφιότητας μου.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας μας χρειάζεται όλους και έτσι θα πρέπει να πορευτούμε τα επόμενα χρόνια.

Οι δύσκολες για όλους μας εποχές, πρέπει να μας βρουν ενωμένους μπροστά στον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την αύξηση του παραγωγικού πλούτου του Νομού μας, και την ανάπτυξη τις Επιχειρηματικότητας έτσι ώστε όλοι μας να έχουμε συμμετοχή στο καλό αποτέλεσμα και ωφέλεια από αυτό.

Γυρίζουμε λοιπόν σελίδα, κοιτάζουμε το μέλλον, οργανώνουμε την τοπική μας αγορά, χτίζουμε ένα Επιμελητήριο παραγωγικό και κυματοθραύστη των προβλημάτων των μελών του και της τοπικής αγοράς.

Δική μου υπόσχεση, να εργαστώ σκληρά και ειλικρινά για αυτά, όπως έχω πράξει στην μέχρι τώρα θητεία μου ως Αντιπρόεδρος του φορέα.

Σας ευχαριστώ.
Σταύρου Π. Ανδρέας
Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6975863700
Email : info@stavrou-paints.gr


 
Σταύρου Ανδρέας: Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου Σταύρου Ανδρέας: Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 16, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.