Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας



Μετά και από τον πόλεμο που έχει ανοίξει στο σωματείο μας η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΕ (Δημοσιοϋπαλληλική Ανατροπή πρώην ΠΑΣΚΕ )παρεμβαίνοντας τις συλλογικές αποφάσεις του συλλόγου, εκβιάζοντας ακόμα τον σύλλογο και με την παρέμβαση της αστικής δικαιοσύνης, ζητώντας να αναιρεθούν αποφάσεις Γ.Σ. που δεν εξυπηρετούν τους παραταξιακούς τους σκοπούς, συνεχίζουν την απαξιωτική λογική απέναντι στα εκλεγμένα όργανα του συλλόγου αλλά και την κατάπτυστη στάση τους απέναντι στους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην Γ.Σ. στις 14/11/2017 στην Ηγουμενίτσα γιατί δεν τους υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Έφτασαν και σε επιπλέον μεθοδεύσεις , επιστρατεύοντας τους μηχανισμούς τους – για τους οποίους είναι γνωστή η στάση τους απέναντι στους εργαζόμενους – και παραγκωνίζοντας, χωρίς καμία ενημέρωση του εκλεγμένου οργάνου των εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας να περιοδεύσουν στο δήμο Σουλίου στις 15/11/2017 προσπάθησαν να υλοποιήσουν τα διασπαστικά τους παιχνίδια, παρεμβαίνοντας στις συλλογική και ενιαία δράση των εργαζομένων που εκφράζετε από τα εκλεγμένα με διαδικασίες όργανα τους .



Ο ρόλος τους είναι γνωστός μπροστά στην μάχη που δίνουν για τα κουκιά χρησιμοποιούν κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο, να ρίξουν το δηλητήριό τους απέναντι σε όποιον αντιστέκεται στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Είναι αυτοί που υποσκάπτουν την ενότητα των εργαζομένων, είναι αυτοί που διέγραψαν τα τέσσερα από τα έξι σωματεία της περιοχής από συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ γιατί έκαναν το αυτονόητο, δεν δέχθηκαν και αγωνίστηκαν να μην υπάρχουν εργαζόμενοι πρώτης και δεύτερης κατηγορίας

Τέλος την απάντηση θα την δώσουν οι εργαζόμενοι ,γιατί και βλέπουν, και γνωρίζουν, το ποιοι είναι διπλά τους, και το ποιοί ήταν εξαφανισμένοι τόσα χρόνια.


 
Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 16, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.