Ηγουμενίτσα: Ιερός Ναός βγάζει σε δημοπρασία δημοτικό ακίνητο

Οι δημοπρασίες είναι στην επικαιρότητα, ωστόσο μια δημοπρασία που αποκαλύπτει σήμερα η paramythia-online.gr, και που θα πραγματοποιηθεί στο Ειρηνοδικείο Ηγουμενίτσας, προκαλεί αρχικά έκπληξη, αφού επισπεύδων είναι Ιερός Ναός και οφειλέτης είναι δημοτική αρχή.

Ένα οικόπεδο λοιπόν του δήμου Ηγουμενίτσας, εμβαδού 685,92τ.μ. βγαίνει σε δημοπρασία, με επισπεύδων τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Γραικοχωρίου καθώς και τον Ιερο Ναο Αγ. Τριάδας Γραικοχωρίου, της Ιεράς Μητροπόλεως Παραμυθίας.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου, στο Ειρηνοδικείο Ηγουμενίτσας ενώπιον συμβολαιογράφου με πρώτη προσφορά τις 130.000€ η οποία είναι η και η εμπορική άξια του ακινήτου.

Είχε προηγηθεί κατάσχεση του ακινήτου μετά από απόφαση του Ειρηνοδικείου Ηγουμενίτσας, για ποσό οφειλής του δήμου Ηγουμενίτσας προς τον Ιερό Ναό Δημητρίου Γραικοχωρίου, ύψους 42.083,09 ευρώ, πλέον τόκων και εξόδων εκτέλεσης μέχρι εξόφλησης σύμφωνα με τη κοινοποιηθείσα επιταγή προς πληρωμή με αριθμ. 5.665Γ ́/2016 ́έκθεση επίδοσης της Δικαστικής Επιμελήτριας.

Οι υποψήφιοι πλειοδότες θα μπορούν να επισκεφτούν και να δουν το ακίνητο στις 1 και 4 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο τον δήμο Ηγουμενιτσάς, το οφειλόμενο ποσο κατατέθηκε την ημέρα της απόφασης του Ειρηνοδικείου, ωστόσο δεν εχει ακυρωθεί μέχρι στιγμής η διαδικασία, κάτι που θεωρούν πως ειναι τυπικό. 

Επισης εξέφρασαν την απορία τους για την δημοσίευση στην πλατφόρμα της Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών 


Ηγουμενίτσα: Ιερός Ναός βγάζει σε δημοπρασία δημοτικό ακίνητο Ηγουμενίτσα: Ιερός Ναός βγάζει σε δημοπρασία δημοτικό ακίνητο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 01, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.