Ο Σύλλογος «ΣΤΟΡΓΗ» για την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας




Η 3η Δεκέμβρη είναι ημέρα παγκόσμια αφιερωμένη στους διαφορετικούς, στα άτομα με αναπηρία. 
Ο Σύλλογος «ΣΤΟΡΓΗ» και για την φετινή χρονιά διοργάνωσε με επιτυχία εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Angelika Pallas. Σε μια κατάμεστη αίθουσα είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε, να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες με δομές ΑμεΑ του νομού Θεσπρωτίας, να συγκινηθούμε…
Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές του νόμου Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης και κ. Βασίλης Γιόγιακας , ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημάκος Δημήτριος , ο αντιδήμαρχος κ. Πάκος Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Ηγουμενίτσας κ Μαρτίνης Δονάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Σουλίου κ. Δημητρίου Δημήτρης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος και Προϊστάμενος του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας πατέρας Ελευθέριος Κωνσταντής, η Διευθύντρια ΠΕ Θεσπρωτίας κα Μπέση Μαρίνα, ο Διευθυντής ΔΕ Θεσπρωτίας κ. Κωτσίνας Γεώργιος και άλλοι εκπρόσωποι της Πολιτείας και φορέων. 
Σαν απόηχο θα θέλαμε να κρατήσουμε από την χθεσινή βραδιά τον ενθουσιασμό και το κέφι όλων όσοι δούλεψαν για την εκδήλωση και περισσότερο των παιδιών των δομών, μα και το μικρό απόσπασμα γραμμένο από την συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιάνη που λέει: «….Ζω και σκέφτομαι και γράφω με επίγνωση πια της σφοδρής επιθυμίας και ανάγκης να αγαπώ, να σέβομαι, να ευγνωμονώ, να επιμένω στο ανεξάντλητο του τετριμμένου, να υπολογίζω ως αξιοσέβαστο μέγεθος και το λειψό, ως άξιο στοργής και το ψεγάδι, ως πολύτιμο κενό ανάπαυσης της ύπαρξης τη σιωπή….» 
Την κάθε μας μέρα ας κάνουμε μια προσπάθεια να αναλογίζεται ο καθένας μας με αγάπη το δικό του ψεγάδι, έτσι ώστε να μπορούμε να οραματιζόμαστε και να δομούμε έναν κόσμο που να μας χωράει όλους.

Για το ΔΣ,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Ελένη Κάσσαρη
Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Άννα Παπαγιάννη


Ο Σύλλογος «ΣΤΟΡΓΗ» για την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας Ο Σύλλογος «ΣΤΟΡΓΗ» για την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 09, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.