Τα ονόματα των υποψηφίων με τον συνδυασμό του Ανέστη Χανδρινού για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας


Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, το γεγονός ότι δημιουργήσαμε ένα συνδυασμό που ενώνει όλους τους επιχειρηματίες και παρέχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε, από κοινού, την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.

Αντιλαμβανόμαστε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ως ένα σημείο συνάντησης, παράθεσης απόψεων, ανάπτυξης προβλημάτων και εξεύρεσης λύσεων από τους τοπικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι, μέσα από την ανάπτυξη του νομού και συνολικά της τοπικής κοινωνίας, προσδοκούν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Στοχεύουμε να καταστήσουμε το επιμελητήριο ένα πόλο ανάπτυξης, καινοτομίας - ένα δίκτυο εξωστρέφειας για τα μέλη του. Ένα μέσο διεκδίκησης δικαιωμάτων, πόρων και λειτουργιών προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Οραματιζόμαστε ένα Επιμελητήριο σύμμαχο, σύμβουλο και αρωγό κάθε ενός από εμάς, ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί.

Με αυτό το σκεπτικό, συμμετέχουμε στις εκλογές του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ».

Ο συνδυασμός μας αποτελούμενος από μία ομάδα νέων αλλά και έμπειρων επιχειρηματιών. Από ενεργούς και καταξιωμένους επαγγελματίες, οι οποίοι διέπονται από διάθεση προσφοράς προς τον τόπο τους. Από ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα, που καταφέρνουν να τα αντιμετωπίζουν και μπορούν να προτείνουν λύσεις.

Ένα συνδυασμό που θα μας επιτρέψει να εργαστούμε όλοι μαζί για ένα προοδευτικό επιμελητήριο, που θα παρέχει τις βασικές εγγυήσεις για μια νέα πνοή.

Για ένα Επιμελητήριο που θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και θα συμβάλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση του νομού.

Όλες και όλοι οι επιχειρηματίες που θέτουμε ξεκάθαρα και δεσμευτικά τους στόχους μας, μπορούμε και πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

ΤΜΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΣΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΩΤΙΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΑΜΠΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΡΕΒΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΡΟΥΜΠΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΣΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΑΡΙΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ PRIFTI ERMIONI

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΠΡΙΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΗ ΕΙΡΗΝΑ
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΜΠΙΣΤΙΩΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΗΝΑΣ
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΖΙΑΤΖΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΖΕΡΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΩΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΛΙΟΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΛΙΟΠΗ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΖΙΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Τα ονόματα των υποψηφίων με τον συνδυασμό του Ανέστη Χανδρινού για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Τα ονόματα των υποψηφίων με τον συνδυασμό του Ανέστη Χανδρινού για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες