Δήλωση Ανέστη Χανδρινού για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Με αφορμή τις εκλογές στο Επιμελητήριό μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν σ’ αυτές με αίσθημα ευθύνης, τα μέλη του Συνδυασμού μας που μαζί δώσαμε τον ανιδιοτελή, ωραίο και κάτω από δύσκολες συνθήκες αγώνα, καθώς και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και αναγνωρίσατε την ανανεωτική μας προσπάθεια.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τον συνυποψήφιό μου και επανεκλεγέντα Πρόεδρο Αλέκο Πάσχο και να του ευχηθώ καλή θητεία και παραγωγική συνεργασία, με κοινό στόχο τη διαμόρφωση προϋποθέσεων και ευκαιριών για τη στήριξη και τη βιώσιμη ανάπτυξη των θεσπρωτικών επιχειρήσεων.

Διαβεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους και την τοπική μας κοινωνία ότι εμείς δεν σταματάμε εδώ. Τώρα ξεκινάμε.

Θα είμαστε, με το πρόγραμμα και τις ιδέες μας, αλλά και με διαφάνεια, ειλικρίνεια και εντιμότητα, στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και την επανεκκίνηση της θεσπρωτικής οικονομίας.

Δίπλα στα προβλήματα που δεν έχουν χρώμα.

Κοντά στις πρωτοβουλίες για ανταγωνιστικότητα, εξωστρέφεια, και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για όλους, και ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους.

Με ευγνωμοσύνη και σεβασμό,
Για το Συνδυασμό
«ΟΡΑΜΑ για το ΑΥΡΙΟ»
Ανέστης Κ. Χανδρινός


Δήλωση Ανέστη Χανδρινού για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Δήλωση Ανέστη Χανδρινού για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες