Παραμυθιά: Κοινή σχολική δράση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την Αναπηρία


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την Αναπηρία και στο πλαίσιο σχολικών δράσεων, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με το Εεεεκ ΠαραμυθιάΣ, το ΕΠΑ.Λ Παραμυθιάς και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Θεσπρωτίας-«ΑΡΙΑΔΝΗ» διοργάνωσαν προσομοίωση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Σουλίου με νευροτυπικούς μαθητές και μαθητές ΑμεΑ, με θέμα τις ανάγκες και τα δικαιώματα των μαθητών ΑμεΑ.

Οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια του ΕΕΕΕΚ και ενθουσιάστηκαν από τα έργα των παιδιών, που προορίζονται για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Κατέγραψαν με εικόνες και λέξεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες των παιδιών του ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς σε χαρτόνια, τα οποία και έδειχναν στον κόσμο στη διαδρομή από το σχολείο στο Δημαρχείο.

Εκεί τα υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Καλόγηρος, ο οποίος αφουγκράστηκε τις ανάγκες των παιδιών -μαθητών ΑμεΑ και δεσμεύτηκε να επιλύσει χρονίζοντα προβλήματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τους ευχήθηκε καλές γιορτές και η Πρόεδρος του 15μελους, ως «Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου» κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης…


 
Παραμυθιά: Κοινή σχολική δράση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την Αναπηρία Παραμυθιά: Κοινή σχολική δράση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την Αναπηρία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.