Γιώργος Μαλαμίδης - Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου




Γεννήθηκα το 1980 στην Θεσσαλονίκη και έχω σπουδάσει στο Μαθηματικό τμήμα Ιωαννίνων με ειδίκευση στην πληροφορική και μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΟΠΑ. 
Εγκαταστάθηκα το 2008 στην Ηγουμενίτσα και ασχολούμαι επαγγελματικά με την φωτογραφία (ξενοδοχεία, real estate, τουριστική φωτογραφία, commercial). 
Είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Κοτσαμπασίδου και έχουμε τρία παιδιά.

Είμαι δημιουργός του ταξιδιωτικού οδηγού www.thesprotia3d.gr που παρουσίασε απόλυτη επιτυχία καθώς τα τελευταία τρία χρόνια χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος οδηγός για την Θεσπρωτία (σύμφωνα με το Google) παρουσιάζοντας μεγάλη επισκεψιμότητα ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο. 
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο επίδοξος επισκέπτης που αναζητά πληροφορίες για την περιοχή μας, γίνεται αυτομάτως σίγουρος επισκέπτης μέσω του Thesprotia3d. 

Έχω επίσης συνεργαστεί με πολλούς tour operator (Δανούς, Άγγλους, Γερμανούς), επιχειρηματίες, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, εταιρίες, αρχαιολογίες, δήμους κ.α. σε μεγάλα project προβολής. 
Τελευταία διοργάνωσα την πρώτη ορειβατική εκδρομή γνωστού δανέζικου γραφείου στην Θεσπρωτία. 
Επιπλέον με το EpirusPhotoSafari.com φιλοδοξώ σε άνοδο του εναλλακτικού προορισμού στην περιοχή μας με τα πρώτα σημάδια να είναι πολύ ενθαρρυντικά.
Όραμά μου είναι να γίνει η Θεσπρωτία ιδανικός τουριστικός προορισμός, γνωστός σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο την καλοκαιρινή περίοδο. 
Ένα από τα πολλά βήματα για την επίτευξη του στόχου είναι και η διάθεση των υπηρεσιών μου μέσω της υποψηφιότητάς μου στον συνδυασμό ΕΝ.Α.ΔΗΜ. του Αλέκου Πάσχου στο «Τμήμα Υπηρεσιών», στην οποία ζητώ την στήριξή σας. 
Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ και για εμένα αυτό είναι Στόχος Ζωής.


 
Γιώργος Μαλαμίδης - Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου Γιώργος Μαλαμίδης - Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.