Αχιλλέας Βένος: Από τις πασαρέλες του οίκου Versace στο Timestores στα Γιάννενα

Φωτογραφίες-Μενέλαος Συκοβέλης
Ωραίος ως Έλλην, ο Ηπειρώτης Αχιλλέας Βένος, ενθουσίασε την Ντονατέλα Βερσάτσε που τον έχρισε ως ένα από τα αγαπημένα μοντέλα του Ιταλικού οίκου μόδας.

Εδώ και μερικά χρόνια διασχίζει τις πασαρέλες του Μιλάνου και δανείζει το φωτεινό πρόσωπό του και την αρρενωπή ομορφιά του σε καμπάνιες του Οίκου Βερσάτσε αλλά και πρόσφατα στη φωτογράφιση του πολυκαταστήματος Attika στην Αθήνα.

Απλός, προσιτός, πάντα ωραίος αλλά και και άψογος επαγγελματίας μόλις χτες έδωσε λίγη από τη λάμψη της διεθνούς μόδας, στη φωτογράφιση ανδρικών ρούχων του καταστήματος Timestores στον πεζόδρομο της Μ. Αγγέλου στα Ιωάννινα, για την ιδιοκτήτρια και φίλη του Αλεξάνδρα Τσούμπου.

Τη φωτογράφιση ανέλαβε ο Μενέλαος Συκοβέλης που δήλωσε ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα αλλά και τη συνεργασία με έναν επαγγελματία της διεθνούς μόδας αλλά και εξαιρετικό χαρακτήρα, όπως ο Αχιλλέας Βένος.











Αχιλλέας Βένος: Από τις πασαρέλες του οίκου Versace στο Timestores στα Γιάννενα Αχιλλέας Βένος: Από τις πασαρέλες του οίκου Versace στο Timestores στα Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 19, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.