Απογειώνεται το λιμάνι της Ηγουμενίτσας - Στα 6.000.000 τα έσοδα



Σημαντική αύξηση μεταφορικού έργου, εμπορευμάτων και κερδοφορίας παρουσίασε και το 2017 το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας. 
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΟΛΗΓ Ανδρέα Νταή στην ΕΡΤ Ηπείρου τα έσοδα ξεπέρασαν τα 6 εκατ. και τα καθαρά κέρδη τα 250 χιλ. 
Επίσης ο κ. Νταής τόνισε ότι κατατέθηκαν στο υπουργείο Ναυτιλίας η περιβαλλοντική μελέτη και τα σχέδια για τη μαρίνα Ηγουμενίτσας που εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο δημιουργίας ενιαίου θαλάσσιου. 
Στις 19 του μηνός θα επισκεφτεί τον ΟΛΗΓ η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να γίνει εξειδικευμένη συζήτηση για τις προοπτικές, τις δυνατότητες και τις πηγές άντλησης ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων. 


 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.