Μάριος Κάτσης: Ξεκίνησε το ελευθέρας για τους Θεσπρωτούς από τα διόδια της Τύριας


577 αιτούντες από τη Θεσπρωτία έχουν ήδη τη δυνατότητα ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια της Τύριας, με απλή επίδειξη ταυτότητας και επαλήθευση του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος, έως ότου να παραλάβουν τις κάρτες διέλευσης.

Δημοσιεύθηκε εχθές (11/01/2018) από το Υπουργείο Υποδομών και δεύτερος πίνακας με εγκεκριμένες αιτήσεις για την ελεύθερη διέλευση από τα διόδια της Εγνατίας οδού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:http://www.yme.gr/?aid=5787&tid=940

ΠΡΟΣΟΧΗ

Αν έχει γίνει λάθος στα στοιχεία που δώσατε κατά την υποβολή της αίτησης ή αν τα επισυναπτόμενα έγγραφα που αποστείλατε είναι ελλιπή, πατώντας υποβολή σας γράφει ότι η καταχώρηση της αίτησης πραγματοποιήθηκε επιτυχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η αίτηση εγκρίθηκε, απλά καταχωρήθηκε. Η εξέταση και η έγκριση της αίτησης και των δικαιολογητικών γίνεται από το Υπουργείο σε δεύτερο χρόνο. Μόνο όταν δείτε τον αριθμό κυκλοφορίας σας στους πίνακες που δημοσιεύονται στο σάιτ του Υπουργείου έχετε δικαίωμα δωρεάν διέλευσης από τα διόδια. Γι αυτό διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συμπλήρωσης που υπάρχουν σε κάθε βήμα της αίτησης. Αν έχετε κάνει λάθος μπορείτε να ξαναυποβάλλετε αίτηση από την αρχή.
Μάριος Κάτσης
Βουλευτής Θεσπρωτίας 


 
Μάριος Κάτσης: Ξεκίνησε το ελευθέρας για τους Θεσπρωτούς από τα διόδια της Τύριας Μάριος Κάτσης: Ξεκίνησε το ελευθέρας για τους Θεσπρωτούς από τα διόδια της Τύριας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.