Υπέρ της λειτουργίας του ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα το Περιφερειακό ΣυμβούλιοΗ αναδιάρθρωση στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου κατά την συνεδρίαση της Δευτέρας.

Μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία, υιοθέτησε ψήφισμα, το οποίο αναφέρει ότι με την επικείμενη αναδιάρθρωση του Ακαδημαϊκού χάρτη, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποδυναμωθούν οι σχολές και τα τμήματα που ήδη λειτουργούν στις πρωτεύουσες των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων της Ηπείρου.

Ειδικά για την Ηγουμενίτσα, το Περιφερειακό Συμβούλιο συντάσσεται με το Δήμο- ψήφισμα του οποίου είχε διαβιβαστεί στο Σώμα- και γενικότερα με τη θεσπρωτική κοινωνία, εκφράζοντας την αντίθεσή του στο σχέδιο κατάργησης του μοναδικού τμήματος ΤΕΙ που λειτουργεί στην Ηγουμενίτσα, προτείνει τη μετεξέλιξή του και παράλληλα την προσθήκη ενός ακόμη τμήματος, όπως συμβαίνει ήδη για άλλες περιοχές της χώρας.


 
Υπέρ της λειτουργίας του ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα το Περιφερειακό Συμβούλιο Υπέρ της λειτουργίας του ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα το Περιφερειακό Συμβούλιο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες